Αποστόλης Λαϊάκης

Με Εβερτον και Πρέστον

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 - 15:17

Η Εβερτον υποδέχεται την τελευταία βαθμολογικά Γουλβς και δεν έχει περιθώρια για απώλειες, ενώ το πάνω χέρι έχει και η Πρέστον φιλοξενώντας την Χάντερσφιλντ.

Με Εβερτον και Πρέστον

Επίσης για το κορυφαίο (κατά πολλούς) πρωτάθλημα του κόσμου, η Εβερτον φιλοξενεί την Γουλβς. Και οι δυο ομάδες δεν πραγματοποιούν την καλύτερη δυνατά πορεία, παραμένοντας στα χαμηλά στρώματα και ψάχνουν εναγωνίως βαθμούς για να αποφύγουν την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Η Εβερτον γνωρίζει ότι η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα για την συνέχεια και η νίκη κόντρα στην Γουλβς είναι επιτακτική. Οι «λύκοι» παραμένουν στην τελευταία θέση, με εμφανή πρόβλημα στο εύκολο γκολ ενώ και αμυντικά δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους.

Για την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, η Πρέστον υποδέχεται την Χάντερσφιλντ. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Πρέστον να διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση για τα μπαράζ ανόδου και σίγουρα η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την συνέχεια ενώ ψάχνει και ένα νικηφόρο σερί μετά τις δυο ήττες στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος. Η Χάντερσφιλντ αγκομαχάει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, διαθέτοντας την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας ενώ εκτός έδρας έχει μόλις μια νίκη σε δέκα εξορμήσεις. Λογικός ο φαβοριτισμός στον άσο.

Εβερτον-Γουλβς 1 (2.30)

Πρέστον-Χάντερσφιλντ 1 (1.81)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr