Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Σκωτία

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 08:10

Κουίνς Παρκ και Νταντί διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο από την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών κόντρα σε Ινβερνές και Πάρτικ Θιστλ, αντίστοιχα.

Δυάδα από την Σκωτία

Για την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Πάρτικ Θιστλ υποδέχεται την Νταντί σε ένα σημαντικό ματς αναφορικά με την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Και οι δυο ομάδες έχουν υψηλούς στόχους αλλά δεδομένα η Νταντί είναι το φαβορί για την άνοδο και δεν έχει περιθώρια για απώλειες, στο κυνήγι της πρωτοπόρου Κουίνς Παρκ. Η Νταντί επέστρεψε στις νίκες, πήρε την απαραίτητη ψυχολογία ενώ πρόκειται για την ομάδα με το υψηλότερο μπάτζετ. Σε καλή κατάσταση η Πάρτικ αλλά σίγουρα στερείται ποιότητας σε σχέση με τους φιλοξενούμενους και το διπλό σε τιμές φαβορί που προσφέρεται είναι οριακά αποδεκτό.

Για την ίδια διοργάνωση, η πρωτοπόρος Κουίνς Παρκ υποδέχεται την Ινβερνές. Από αήττητο τεσσάρων αγώνων προέρχεται η Κουίνς παρκ που δείχνει ικανή να κρατηθεί στην κορυφή και να πετύχει τον μεγάλο στόχο της ανόδου στα σαλόνια της Πρέμιερ. Μεγάλο ατού η επιθετική της γραμμή όπου σκοράρει πολύ συχνά και με πολλούς τρόπους. Η Ινβερνές μπορεί να επέστρεψε στις νίκες αλλά έχει χάσει πολύτιμο έδαφος για την 4αδα και τα πλέι-οφ και φαίνεται ότι δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε κάτι περισσότερο από την άνετη εξασφάλιση της παραμονής.

Πάρτικ Θιστλ-Νταντί 2 (2.25)

Κουίνς Παρκ-Ινβερνές 1 (1.84)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr