Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Ευρωλίγκα

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 12:42

Εφές Ανατολού και Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών, αντιμετωπίζοντας υποδεέστερους αντιπάλους εκτός έδρας.

Δυάδα από την Ευρωλίγκα

Για την Ευρωλίγκα, η Εφές Ανατολού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αλμπα στο Βερολίνο. Οι δις πρωταθλητές Ευρώπης μετά και την ήττα από την Παρτιζάν στην Τουρκία δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για άλλη γκέλα αν θέλουν να εξαντλήσουν κάθε ελπίδα για την 8αδα και τα πλέι-οφ. Πρέπει να μιλήσουν οι μεγάλες προσωπικότητες που έχει και ας λείπει (πιθανόν) ο Αταμάν από τον πάγκο λόγω προβλήματος υγείας. Η Αλμπα είναι στις τελευταίες θέσεις, αλλά μαχητική και κυρίως ικανή ειδικά εντός να οδηγήσει ψηλά το σκορ, κάτι που βολεύει πάντως την Εφές. Χαμηλά το διπλό, αλλά σε συνδυασμό με το over έχουμε μια καλή απόδοση.

Επίσης από την Ευρωλίγκα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ αγωνίζεται στην Γαλλία κόντρα στην Βιλερμπάν. Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην τελευταία θέση (μαζί με την Αλμπα) και τα παιχνίδια αυτά που ακολουθούν είναι περισσότερο σαν προετοιμασία για την διεκδίκηση του εγχώριου πρωταθλήματος. Η Μακάμπι αντίθετα, θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία της, στην 8αδα και τα πλέι-οφ. Μεγάλο όπλο των Ισραηλινών, το εύκολο σκοράρισμα καθώς έχει αρκετούς σούτερ, της αρέσει το γρήγορο παιχνίδι και οδηγεί το σκορ ψηλά. Το διπλό με -3,5 στο χάντικαπ έχει τον πρώτο λόγο.

Αλμπα Βερ.-Εφές 2+Over (2.35)

Βιλερμπάν-Μακάμπι Τ.Α 2 (-3.5) (1.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr