Αποστόλης Λαϊάκης

Με «σφυριά» και… Over!

Κυριακή, 2 Απριλίου 2023 - 08:14

Σε τελικό παραμονής, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Σαουθάμπτον ενώ Μπρεστ και Τουλούζ μπορούν να σημειώσουν υψηλό σκορ στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Με «σφυριά» και… Over!

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Σαουθάμπτον σε έναν… τελικό παραμονής. Τα «σφυριά» παρουσιάζουν πολλές φορές διαφορετικά πρόσωπα, και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι έχουν προκριθεί στα προημιτελικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ αλλά στο πρωτάθλημα παλεύουν για την σωτηρία. Εντός έδρας πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες ειδικά με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο και η νίκη κρίνεται απαραίτητη.

Η Σαουθάμπτον βγάζει αρκετή μαχητικότητα με τον Σεγές στον πάγκο της αλλά σίγουρα υπάρχουν αρκετά θέματα που πρέπει να λύσει ακόμα, κυρίως αμυντικά. Ο άσος λοιπόν έχει προβάδισμα αλλά επειδή πρόκειται για κρίσιμο ματς, μπορεί να συνδυαστεί με το under 3,5 για να ανέβει η απόδοση.

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Μπρεστ φιλοξενεί την Τουλούζ. Πιο μεγάλο το κίνητρο των γηπεδούχων καθώς μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία αλλά δεδομένα η πίεση που υπάρχει φέρνει και άγχος. Δύσκολα κρατάει το μηδέν στα μετόπισθεν, έχοντας ήδη πέντε over στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Η Τουλούζ έχει σημαντική διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, παίζει πιο ελεύθερα και μπορεί κάλλιστα να βάλει δύσκολα στην αντίπαλο της. Πρώτη επιλογή να κριθεί το ματς σε υψηλό σκορ.

Γουέστ Χαμ-Σαουθάμπτον 1+Under 3,5 (2.25)

Μπρεστ-Τουλούζ Over (1.78)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr