Αποστόλης Λαϊάκης

Για το προβάδισμα η Μπενφίκα

Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 14:52

Με την δύναμη της έδρας, Μπενφίκα και Ινβερνές έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Ιντερ και Αρμπρόουθ, αντίστοιχα.

Για το προβάδισμα η Μπενφίκα

Για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπενφίκα φιλοξενεί την Ιντερ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι «αετοί» έχουν δείξει καθ’ όλη την διοργάνωση φέτος ότι είναι ικανοί για να πάνε ψηλά, έχοντας το εύκολο γκολ και ειδικά εντός μπορούν να επικρατήσουν επί οποιουδήποτε αντιπάλου. Η Ιντερ το τελευταίο διάστημα δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, παραμένοντας στο καμπιονάτο χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία (με τρεις ήττες μάλιστα) και θα έχει δύσκολη έργο στην Λισαβόνα. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο.

Μπενφίκα-Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν στο Pamestoixima.gr με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

Για την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Ινβερνές υποδέχεται την Αρμπρόουθ. Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβάσει στροφές την πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, «τρέχουν» ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων και θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα που υπάρχει για να προλάβουν την 4αδα και την συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου. Η εκμετάλλευση της έδρας λοιπόν είναι κύριο μέλημα, πόσο μάλλον με αντιπάλους σαν την Αρμπρόουθ που έχει ταβάνι στις δυνατότητες της και παλεύει ουσιαστικά για την παραμονή της. Ο άσος είναι σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Μπενφίκα-Ιντερ 1 (2.18)

Ινβερνές-Αρμπρόουθ 1 (2.12)

Σίτι-Μπάγερν με μία σούπερ προσφορά* στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr