Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά σε αξιόλογες τιμές

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 - 08:10

Εντυπωσιάζει με την πορεία της η Σεϊναγιόεν και είναι σε προκλητικές αποδόσεις ενώ και η Λουκέρνη στην Ελβετία μπορεί να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Διπλά σε αξιόλογες τιμές

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Ελβετίας, με την Βιντερτούρ να υποδέχεται την Λουκέρνη. Η Βιντερτούρ παρέμεινε στην κατηγορία αλλά προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με βασικό στόχο και πάλι την εξασφάλιση της παραμονής. Το μικρό μπάτζετ πάντως δεν βοήθησε στην μεγάλη ενίσχυση και δεδομένα θα περιοριστεί σε χαμηλά στρώματα.

Από την άλλη πλευρά, η Λουκέρνη έκανε κινήσεις ουσίας κυρίως μεσοεπιθετικά, καθώς η παραμονή του Μάριο Φλικ είναι συνδεδεμένη με την επιθετική φιλοσοφία. Φέτος θέλει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, αρκεί να βρει σταθερότητα στην απόδοση της (πέρσι τερμάτισε 4η και κέρδισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο). Το διπλό σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό είναι αρκετά αξιόλογες.

Για το πρωτάθλημα Φινλανδίας, η Σεϊναγιόεν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ιντερ Τούρκου. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να παρουσιάζουν μεγάλη αστάθεια στην απόδοση τους, παραμένουν τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη και σίγουρα αν δεν βρουν καλύτερο ρυθμό θα κινδυνέψουν σίγουρα να μείνουν εκτός 6αδας και πλέι-οφ.

Από την άλλη πλευρά, η Σεϊναγιόεν πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία και πλέον έχει μπει δυνατά στην μάχη του τίτλου, σφήνα σε Κουόπιο και Ελσίνκι (που είναι τα φαβορί). Μεγάλο όπλο η άμυνα όπου διαθέτει την καλύτερη στην κατηγορία με μόλις εννιά γκολ παθητικό σε 15 αγώνες. Το διπλό σε τιμές αουτσάϊντερ, αξίζει το ρίσκο για ποντάρισμα.

Βιντερτούρ-Λουκέρνη 2 (2.05)

Ιντερ Τούρκου-Σεϊναγιόεν 2 (2.67)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr