Αποστόλης Λαϊάκης

Πρόκριση για Σπάρτα Πράγας

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 - 08:10

Η Σπάρτα Πράγας με την δύναμη της έδρας έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Κοπεγχάγη για την πρόκριση, ενώ επιστροφή στις νίκες ψάχνει και η Σεϊναγιόεν.

Πρόκριση για Σπάρτα Πράγας

Για τον επαναληπτικό του τρίτου προκριματικού γύρου, η Σπάρτα υποδεχέται στην Πράγα την Κοπεγχάγη. Ανοιχτή η πρόκριση μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, σε ένα ματς που είχε αρκετές φάσεις αλλά και δοκάρια από τις δυο πλευρές. Η Σπάρτα πορεύεται αήττητη στο πρωτάθλημα της Τσεχίας, μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς, σκοράρει εύκολα ενώ εντός έδρας βάζει γρήγορο ρυθμό. Η Κοπεγχάγη είναι επίσης με επιθετική φιλοσοφία αλλά χρειάζεται και προσοχή στα μετόπισθεν. Παιχνίδι που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες αλλά λόγω έδρας θα δώσουμε ένα προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Σε εξ' αναβολής αναμέτρηση για την Φινλανδία, η Σεϊναγιόεν υποδέχεται την Κότκα. Οι γηπεδούχοι μετά τις δυο σερί ήττες, δεν έχουν άλλα περιθώρια για γκέλες, ειδικά εντός, αν θέλουν να διατηρηθούν σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου. Ομάδα που στηρίζεται στην καλή αμυντική λειτουργία και φαίνεται ότι θα έχει πιο εύκολο έργο κόντρα σε μια Κότκα που διαθέτει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Η τελευταία δυσκολεύεται σε όλους τους τομείς και είναι δεδομένο ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή της. Ο άσος είναι χαμηλά αλλά η επιλογή από ημίχρονο φτάνει τον διπλασιασμό.

Σπάρτα Πράγας-Κοπεγχάγη 1 (2.15)

Σεϊναγιόεν-ΚΤΠ 1/1 (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr