Αποστόλης Λαϊάκης

Επιστρέφουν οι “λύκοι”

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 - 08:14

Η Βόλφσμπουργκ έχει την ποιότητα για να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Ντάρμσταντ ενώ προβάδισμα έχει και η ανεβασμένη Ρίο Αβε.

Επιστρέφουν οι “λύκοι”

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Βόλφσμπουργκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ντάρμσταντ. Οι “λύκοι” μετά από δυο σερί ήττες δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες αν θέλουν να παλέψουν για μια θέση στα κύπελλα Ευρώπης και σίγουρα ο τωρινός αντίπαλος δεν αποτελεί μεγαθήριο. Η Ντάρμσταντ παραμένει στην τελευταία θέση, με την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και το έργο παραμονής είναι εξαιρετικό δύσκολα. Σε καλές τιμές το διπλό.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας στην Πορτογαλίας, η Ρίο Αβε υποδέχεται την Βιζέλα. Αναμέτρηση... εξάποντο καθώς και οι δυο ομάδες μάχονται για την αποφυγή της ζώνης του υποβιβασμού. Η Ρίο Αβε είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία αλλά με τρεις ισοπαλίες και σίγουρα θέλει να εκμεταλλευτεί καλύτερα την έδρα για να πετύχει τον στόχο της. Η Βιζέλα δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα, ειδικά μακριά από το γήπεδο της, ενώ και το μικρό ρόστερ δεν δίνει την δυνατότητα στον τεχνικό, για να έχει ποιοτικές λύσεις και στον πάγκο. Ο άσος έχει ελαφρύ προβάδισμα και σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού έχει βάση για ποντάρισμα.

Ντάρμσταντ-Βόλφσμπουργκ 2 (2.20)

Ρίο Αβε-Ζιβέλα 1 (2.18)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr