Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα σε καλές τιμές!

Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2024 - 08:10

Γκιμαρές και Λιλ έχουν τις δυνατότητες να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Βιζέλα και Κλερμόν αντίστοιχα και να συνεχίσουν την πορεία για μια θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης σεζόν.

Δυάδα σε καλές τιμές!

Για την μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας, η Γκιμαράες αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βιζέλα. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Βιζέλα να παραμένει στα χαμηλά στρώματα και να μην μπορεί να ορθοποδήσει, παραμένοντας εννιά ματς χωρίς νίκη. Μεγάλο πρόβλημα το σκοράρισμα και από νωρίς θεωρείται εκ των φαβορί για υποβιβασμό, παρά την αλλαγή προπονητή που έγινε στα μέσα Δεκεμβρίου. Από την άλλη πλευρά, η Γκιμαράες ηττήθηκε από την Ζιλ Βιθέντε και σταμάτησε το αήττητο σερί οχτώ αγώνων, αλλά υπάρχει αισιοδοξία στο στρατόπεδο για άμεση επιστροφή στις νίκες καθώς διεκδικεί με αξιώσεις, θέση που οδηγεί στα κύπελλα Ευρώπης. Το διπλό είναι σε πολύ ικανοποιητικές τιμές.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Λιλ υποδέχεται την Κλερμόν. Οι γηπεδούχοι μετρούν αήττητο δυο αγώνων και θέλουν να συνεχίσουν σε ακόμα καλύτερο ρυθμό για να μπουν στην μάχη της τετράδας και το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Εντός έδρας έχει μόλις μια ήττα σε εννιά αναμετρήσεις και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες ειδικά με ομάδες χαμηλότερης δυναμικής όπως η Κλερμόν. Η τελευταία βγάζει μια αντίδραση προσπαθώντας να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού αλλά σίγουρα πρέπει να βρει και λύσεις στην επίθεση, διαθέτοντας την πιο μικρή παραγωγή τερμάτων στο πρωτάθλημα. Άσος από ημίχρονο λοιπόν.

Βιζέλα-Γκιμαράες 2 (2.18)

Λιλ-Κλερμόν 1/1 (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr