Αποστόλης Λαϊάκης

Ανώτερη η Νάπολι

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 - 08:18

Η Νάπολι δεν έχει περιθώρια για απώλειες κόντρα μάλιστα σε υποδεέστερους αντιπάλους όπως η Κάλιαρι, για να μην χάσει και άλλο έδαφος από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Ανώτερη η Νάπολι

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Νάπολι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κάλιαρι. Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, και παρά την κούραση της Νάπολι από το ματς με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, η νίκη κρίνεται επιτακτική για να συνεχίσει να διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Κάλιαρι, παραμένει κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, σε όλες τους τομείς υστερεί σημαντικά και δύσκολα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους “παρτενοπέι”.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για την μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας, η Βιζέλα υποδέχεται την Εστορίλ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από βαριά ήττα από την Μπενφίκα αλλά ήταν εντός προγράμματος και πλέον η εκμετάλλευση της έδρας με αντιπάλους ίδιου βεληνεκούς είναι κλειδί για να διατηρήσουν ελπίδες αναφορικά με την παραμονή. Η Εστορίλ μετράει μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν στην εστία της, ενώ παράλληλα στις εξορμήσεις της έχει ένα από τα χειρότερα ρεκόρ στην συγκομιδή βαθμών. Ο άσος στις αποδόσεις που προσφέρεται αξίζει το ρίσκο.

Κάλιαρι-Νάπολι 2 (1.90)

Βιζέλα-Εστορίλ 1 (2.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr