Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα σε υψηλές τιμές!

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 - 08:10

Το κίνητρο είναι η βάση για τις συγκεκριμένες επιλογές, με Ρεν και Βιζέλα να έχουν προβάδισμα κόντρα σε Στρασβούργο και Κάζα Πία, αντίστοιχα.

Δυάδα σε υψηλές τιμές!

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Ρεν αντιμετωπίζει το Στρασβούργο εκτός έδρας. Η Ρεν επέστρεψε στις νίκες πριν την διακοπή με το 2-0 εντός επί της Μαρσέιγ και θέλει ανάλογη συνέχεια, με στόχο να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σαφώς ανώτερο σύνολο οι φιλοξενούμενοι, κόντρα σε ένα Στρασβούργο που έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και δυσκολεύεται αρκετά στο εύκολο γκολ. Το διπλό είναι σε αρκετά καλές τιμές, στο 2,31 από την Betshop.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για την πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, η Βιζέλα υποδέχεται την Κάζα Πία. Οι γηπεδούχοι είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς ψάχνουν βαθμούς στην προσπάθεια παραμονής. Το τελευταίο διάστημα δείχνουν μια βελτίωση στην απόδοση τους και παρά την ήττα από την Πόρτο με 4-1, είχαν καλά στοιχεία στο ματς, προηγήθηκαν στο σκορ και τελικά ηττήθηκαν όταν βρέθηκαν με παίκτη λιγότερο. Η Κάζα Πία προέρχεται από δυο σερί ήττες, δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν στην εστία της ενώ η εικόνα της, εκτός έδρας δεν είναι ιδιαιτέρως καλή. Ο άσος αξίζει το ρίσκο σε αποδόσεις 2,36 από την Betshop.

Στρασβούργο-Ρεν 2 (2.31)

Βιζέλα-Κάζα Πία 1 (2.36)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr