Μάκης Κασσαλιάς

Με το… δεξί η Πολωνία

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 14:07

Λιγοστεύουν πλέον οι επιλογές μας, τα βλέμματα στην 1η αγωνιστική του κυπέλλου Εθνών που χρειάζεται προσοχή

Με το… δεξί η Πολωνία

Οι Εθνικές ομάδες αποτελούν την βάση του μεσοβδόμαδου κουπονιού, πάμε στο.. παρασύνθημα. Στην πρεμιέρα των ομίλων του Nations League, αρχικά θα εμπιστευτώ την Πολωνία απέναντι στην Ουαλία. Εξαιρετικό το κλίμα στους γηπεδούχους μετά την μεγάλη πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ιδιαίτερα μπροστά στο κοινό τους είναι αρκετά αποτελεσματικοί και σε κάθε περίπτωση έχουν τον πρώτο λόγο. Απέναντι σε μία καλή μεν ομάδα αλλά όχι κάτι σπουδαίο.

Η έτερη επιλογή μου από την πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου Εθνών εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο, είναι ο άσος στο Κύπρος-Κόσοβο με απόδοση 3.10! Αναμφίβολα οι Κύπριοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό, αλλά όχι και φαβορί μέσα στο νησί της Αφροδίτης οι Κοσοβάροι. Μία ομάδα που μόλις τα τελευταία χρόνια μπήκε στον.. ποδοσφαιρικό χάρτη και εκτός έδρας συνήθως δεν μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά (σερί 1-3-8). Ανοικτή σε αποτελέσματα αναμέτρηση, πάω με την έδρα.

Στην Α’ Βραζιλίας, θα ρισκάρω με τον άσο στο τοπικό ντέρμπι Φορταλέζα-Σεαρά. Πρόκειται για ντέρμπι ουραγών, με τους γηπεδούχους όχι απλώς να περιμένουν ακόμη την πρώτη τους νίκη αλλά να έχουν πάρει όλους κι όλους δύο βαθμούς σε επτά αγωνιστικές, ενώ και η Σεαρά δεν έχει κάνει καλή εκκίνηση με μόλις ένα τρίποντο. Πάντως οι δυνατότητες της Φορταλέζα σίγουρα είναι για ψηλότερα, όπως φάνηκε στο Κόπα Λιμπερταδόρες όπου την προηγούμενη εβδομάδα προκρίθηκε στους «16». Στην ουσία, πληρώνει με χαμένους βαθμούς στο πρωτάθλημα τις παράλληλες υποχρεώσεις στην διασυλλογική διοργάνωση. Εχει την ευκαιρία να πάρει μία νίκη-ανάσα, με το 2.22 στον άσο να μην περνάει απαρατήρητο.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
519. Πολωνία-Ουαλία 1 1.75
529. Φορταλέζα-Σεαρά 1 2.22
544. Κύπρος-Κόσοβο 1 3.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr