Μάκης Κασσαλιάς

Παιχνίδι και με τα γκολ

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 03:45

Σε MLS και Λιγκ Καπ Ιαπωνίας θα στηριχθώ στο πρόγραμμα της Τετάρτης.

Παιχνίδι και με τα γκολ

Στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου η Τσερέζο Οσάκα υποδέχεται την Καβασάκι στον πρώτο προημιτελικό. Αμφίρροπο πολύ όσον αφορά τον νικητή αλλά με.. άρωμα τερμάτων. Σε καλή κατάσταση η οκτώ ματς αήττητη Τσερέζο, με μόλις μία ήττα στα 16 τελευταία όλων των διοργανώσεων (σκόραρε σε όλα), ενώ μετράει εννιά γκολ-γκολ στα δέκα πιο πρόσφατα. Η πρωταθλήτρια Καβασάκι δεν βρίσκεται στα καλύτερα της, ούσα μεν συνεπής επιθετικά (σκοράρει στα πέντε τελευταία) αλλά παράλληλα ευάλωτη στα μετόπισθεν (δέχεται γκολ στα 6/7 πιο πρόσφατα). Το γκολ-γκολ αναμένεται να επαληθευτεί.

Πάμε και με δύο πονταρίσματα τερμάτων στην MLS, ξεκινώντας από το Σάρλοτ-Ουάσινγκτον. Ομάδα έδρας η νεοσύστατη Σάρλοτ, τα έχει καταφέρει πολύ καλά στην Βόρεια Καρολάινα (7-0-3) και χρειάζεται μία νέα επιτυχία ώστε να μην μείνει πίσω για πλέι οφ. Εχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, με αιχμή του δόρατος τον Κάρολ Σβιντέρσκι αλλά και δεδομένα αμυντικά κενά μετρώντας τέσσερα συνεχόμενα over. Παραγωγική και η Ουάσινγκτον όπως και ιδιαίτερα ευάλωτη αμυντικά, ενώ έχει βελτιωμένη ψυχολογία μετά την εκπληκτική ανατροπή στις καθυστερήσεις κόντρα στο Ορλάντο (2-1), με το 11ο γκολ του «καυτού» Ταξιάρχη Φούντα. Πληρώνει καλά ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over.

Στην Καλιφόρνια το Σαν Χοσέ υποδέχεται την Ιντερ Μαϊάμι, το σκορ και εδώ πιθανότατα θα πάρει διαστάσεις. Οι Καλιφορνέζοι διαχρονικά.. αδιαφορούν για την άμυνα και ότι καλό το πετυχαίνουν μέσω της επίθεσης (συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα έξι τελευταία). Και η Ιντερ Μαϊάμι βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στη γραμμή κρούσης -όπου δεσπόζει η παρουσία του Γκονζάλο Ιγκουαϊν- καθώς αμυντικά έχει μεγάλα προβλήματα, αρκετά πιθανός συνεπώς ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τσερέζο Οσάκα-Καβασάκι G 1.70

Σάρλοτ-Ουάσινγκτον G&over 2.15

Σαν Χοσέ-Ιντερ Μαϊάμι G&over 1.91

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr