Μάκης Κασσαλιάς

Ασοι Νιούπορτ και Σινσινάτι

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022 - 04:39

Θα εμπιστευτώ τους Ουαλούς απέναντι στην Γκρίμσμπι, όπως και δύο γηπεδούχους στην MLS.

Ασοι Νιούπορτ και Σινσινάτι

Με τριάδα στο βασικό μου παρολί, θα στηριχτώ στα δύο αγαπημένα μου πρωταθλήματα (Λιγκ2 και MLS). Στο νησί, πάω με τον άσο στο Νιούπορτ-Γκρίμσμπι. Οι Ουαλοί στοχεύουν φέτος στην άνοδο, οι δυνατότητές τους είναι δεδομένες απλώς καλούνται να αποκτήσουν μεγαλύτερη σταθερότητα. Στο πιο πρόσφατα πέρασαν.. αέρα από την έδρα της Χάρογκειτ (0-4), ενώ μεσοβδόμαδα πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις περνώντας με ανατροπή από το Εξετερ (1-2) για το Λιγκ Τρόφι. Από την πλευρά της η Γκρίμσμπι δεν είναι αμελητέα ποσότητα, ούτε όμως βρίσκεται στο επίπεδο των γηπεδούχων. Χαρακτηρίζεται από σκαμπανεβάσματα, στηρίζεται εν πολλοίς στην επίθεση όμως αμυντικά παρουσιάζει μεγάλα κενά και περιμένω να λυγίσει.

Στο πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, αρχικά κυκλώνω τον άσο στο Κολόμπους-Σικάγο. Οι Κρου είναι αρκετά αξιόπιστοι μέσα στο Οχάιο, ενώ «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια να μπουν στα πλέι οφ. Εκτιμώ πως θα πάρουν αυτό που θέλουν κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν βρίσκεται στα καλύτερα του. Για την ακρίβεια το Σικάγο έχει πάρει μόλις ένα βαθμό στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές με συνέπεια να μείνει αρκετά πίσω στο κυνήγι των πλέι οφ.

Συνέχεια με το Σινσινάτι-Σάρλοτ, όπου θα εμπιστευτώ τους γηπεδούχους συνδυαστικά με την επίτευξη τουλάχιστον δύο τερμάτων συνολικά στο ματς. Αν και το Σινσινάτι είναι.. κολλημένο με την ισοπαλία, μετρώντας δέκα στις 13 τελευταίες αγωνιστικές (!), αυτή τη φορά εκτιμώ πως θα πάρει το τρίποντο κόντρα σε μία ομάδα που χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της εκτός έδρας. Αμφότερες διαθέτουν πολύ παραγωγικές επιθέσεις αλλά και ιδιαίτερα ευάλωτες άμυνες, συνεπώς περιμένω επικράτηση του Σινσινάτι με πιο… πλούσιο σκορ από 1-0.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νιούπορτ-Γκρίμσμπι 1 2.07

Κολόμπους-Σικάγο 1 1.85

Σινσινάτι-Σάρλοτ 1&over 1.5 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr