Μάκης Κασσαλιάς

Με την πανίσχυρη έδρα της Κρουζέιρο

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:00

Περιορισμένες οι επιλογές της Τετάρτης, πάμε με μία δυάδα μέτριου πονταρίσματος.

Με την πανίσχυρη έδρα της Κρουζέιρο

Στη Β’ Βραζιλίας, μου αρέσει ο άσος στο Κρουζέιρο-Βάσκο Ντα Γκάμα. Πανίσχυρη μπροστά στο κοινό της η Κρουζέιρο, η επίδοση των 13 νικών στο αήττητο 15 αγώνων εντός έδρας είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακή και είναι ο κύριος λόγος που έχει «κλειδώσει» την πολυπόθητη άνοδο. Η άμυνα της.. σπάει κόκαλα, το παθητικό 16 τερμάτων σε 30 αγωνιστικές είναι ακόμη μία εξαιρετική επίδοση της πρωτοπόρου και μακράν ισχυρότερης ομάδας της κατηγορίας.

Η Βάσκο διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την άνοδο κι έτσι έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς από ότι η αντίπαλός της, ωστόσο αποδυναμώνεται εκτός έδρας (μόλις τρία διπλά σε 15 εξορμήσεις) και λογικά δεν έχει έχει ιδιαίτερη τύχη. Στην Κόστα Ρίκα θα ποντάρω τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over στο Γουαδελούπη-Σαν Κάρλος, δύο ομάδες με ευάλωτες άμυνες και κυρίως οι γηπεδούχοι (over τα 5/6 τελευταία) ενώ η Σαν Κάρλος έχει σκοράρει στα 10/11 πιο πρόσφατα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κρουζέιρο-Βάσκο Ντα Γκάμα 1 1.74
Γουαδελούπη-Σαν Κάρλος G&over 2.25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr