Μάκης Κασσαλιάς

Ασος η Μάνσφιλντ

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022 - 01:37

Κόντρα στην ουραγό Κόλτσεστερ η Μάνσφιλντ καλείται να αντιδράσει στους αποκλεισμούς σε κύπελλο και Λιγκ Τρόφι

Ασος η Μάνσφιλντ

Η φάση των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου αρχίζει σήμερα, εννοείται πως ο κύριος όγκος των πονταρισμάτων αφορά τα ματς στο Κατάρ αλλά προσωπικά θα ασχοληθώ κυρίως με την αγαπημένη Λιγκ2,. Αρχικά μου αρέσει το γκολ-γκολ στο Γουίμπλεντον-Γκρίμσμπι. Ποιοτική πλην ασταθής η Γουίμπλεντον, σκοράρει με ευχέρεια αλλά με την ίδια ευκολία δέχεται και γκολ. Η Γκρίμσμπι έχει το παράδοξο να αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας, σίγουρα να πάρει αποτέλεσμα στο Λονδίνο αλλά θα προτιμήσω το σενάριο τερμάτων.

Στην ίδια κατηγορία, πάω με τον άσο στο Μάνσφιλντ-Κόλτσεστερ. Πολύ ανώτερη ομάδα οι γηπεδούχοι που θέλουν να διεκδικήσουν άνοδο -έστω μέσω των πλέι οφ- βασιζόμενοι κυρίως στην αποτελεσματική έδρα. Η Κόλτσεστερ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση με τραγικές εκτός έδρας επιδόσεις (0-1-8), ελπίζω να μην κάνει σήμερα την ζημιά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

314. Γουίμπλεντον-Γκρίμσμπι γκολ-γκολ 1.83

388. Μάνσφιλντ-Κόλτσεστερ 1 1.81

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr