Μάκης Κασσαλιάς

"Ξεσπάει" ο Αρης Λεμεσού

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 12:52

Περιορισμένες οι επιλογές στο πρόγραμμα της Δευτέρας, πάμε με δυάδα χαλαρού πονταρίσματος.

Στο κυπριακό πρωτάθλημα, ο Αρης Λεμεσού είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στις επιτυχίες υποδεχόμενος τον αδύναμο Ακρίτα Χλώρακας. Οι τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες απομάκρυναν αισθητά από την κορυφή τον Αρη, με την πολύ παραγωγική επίθεση που εμφάνιζε μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου να έχει «κολλήσει» για τα καλά. Ιδανικό θύμα ο Ακρίτας, η ομάδα με την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος που έχει πάρει όλο κι όλο ένα βαθμό σε επτά εξορμήσεις. Μεγάλη η διαφορά ποιότητας, σούπερ φαβορί ο Αρης, ρισκάρουμε την επικράτηση του από το πρώτο ημίχρονο όπως και συνδυαστικά με over 1,5 ώστε να ανέβουμε σε τιμή διπλασιασμού.

Στο Κύπελλο Αγγλίας, η εντυπωσιακή φέτος Αρσεναλ δεν μπορεί παρά να φύγει με την πρόκριση από την έδρα της Οξφορντ. Και εδώ υποχρεωτικά θα πάμε με συνδυαστικό ποντάρισμα, τη νίκη των Λονδρέζων συνδυαστικά με under 4,5 ευελπιστώντας να μην «ισοπεδώσουν» το κλαμπ της Λιγκ1. Για τους παίκτες της Οξφορντ πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ματς στην καριέρα τους και προφανώς θα πάνε σε «κλεφτοπόλεμο» για να σταθούν ανταγωνιστικά. Η Αρσεναλ παρά την γενικότερη αποτελεσματικότητα της δεν συνηθίζει τα μεγάλα σκορ, λογικά δεν θα χρειαστεί να φορτσάρει συνεπώς πάμε με τον συγκεκριμένο συνδυασμό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αρης Λεμεσού-Ακρίτας Χλώρακας 1/1&over 1,5 2,00

Οξφορντ-Αρσεναλ 2&under 4,5 1,75

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr