Μάκης Κασσαλιάς

Το πάνω χέρι η Γιουβέντους

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 13:25

Σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ η στοιχηματική.. σκυτάλη της Πέμπτης, πάμε με μία δυάδα μέτριου ρίσκου.

Το πάνω χέρι η Γιουβέντους

Στο Γιουρόπα, επιλογή ο άσος στο Γιουβέντους-Σπόρτινγκ, με τους «μπιανκονέρι» να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορούν να βάλουν γερές βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά. Μονόδρομος η κατάκτηση του τροπαίου για τους «μπιανκονέρι» ώστε να συμμετάσχουν του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ (εκτός και αν τους επιστραφούν οι 15 βαθμοί), καλούνται να βάλουν τα δυνατά τους απέναντι στα επικίνδυνα «λιοντάρια» της Λισσαβόνας. Η Σπόρτινγκ έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο αποκλείοντας την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ, Αρσεναλ, αλλά το ότι ποιοτικά μειονεκτεί των Ιταλών είναι δεδομένο.

Στην Β’ Μεξικού, καλή περίπτωση μοιάζει ο άσος στο Μονάρκας-Αλεμπρίγιες. Από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας οι γηπεδούχοι, φιλοδοξούν στην άνοδο αλλά χωρίς να θέλουν να μπλέξουν στα πλέι οφ συνεπώς έχουν απόλυτη ανάγκη τη νίκη ώστε να μην απομακρυνθούν από την προνομιούχο δεύτερη θέση. Από την πλευρά της η Αλεμπρίγιες είναι ένα μέτριο σύνολο, που χάνει κι άλλη από την όποια δυναμική της εκτός έδρας (μόλις ένα διπλό σε οκτώ εξόδους) και ο άσος είναι το πρώτο σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γιουβέντους-Σπόρτινγκ Λ. 1 1,87

Μονάρκας-Αλεμπρίγιες 1 1,78

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr