Μάκης Κασσαλιάς

Με την Ιντερ Μαϊάμι στην πρεμιέρα!

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 - 03:55

Το υπερπλήρες φετινό ρόστερ του κλαμπ από την Φλόριντα είναι για μεγάλα πράγματα και το Σολτ Λέικ θα πάρει την πρώτη... γεύση.

Με την Ιντερ Μαϊάμι στην πρεμιέρα!

Στο Κόνφερενς λιγκ, θα ποντάρω στη νίκη της Γάνδης κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα. Οι Βέλγοι ηττήθηκαν λόγω της αστοχίας τους στο πρώτο ματς (1-0). Ο κόουτς Βανχάζεμπρουκ δεν θέλει να ακούει για κρίση, παρότι στο πρωτάθλημα είναι είκοσι βαθμούς μακριά από την κορυφή. Έπαιξε με την πρότελευταία Έουπεν εκτός και πέτυχε την πρώτη επίσημη νίκη στο 2024 με 3-1. Φέτος έχει έξι νίκες σε έξι ματς εντός στην διοργάνωση. Οι Ισραηλινοί πήραν καλό αποτέλεσμα χωρίς να είναι ανώτεροι. Είχε τοπικό ντέρμπι με την Χαποέλ για να κρατήσει την πρωτιά στην βαθμολογία και έμεινε στο 1-1. Εκτός έδρας αήττητη στα τελευταία δυο Ευρωπαϊκά ματς (1/1/0). Δεν έχει δεχτεί γκολ σε τρία επίσημα ματς. Και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με αρκετές και σημαντικές απουσίες βασικών, θα πάω με την έδρα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ηνωμένων Πολιτειών πάω με τον συνδυασμό άσου και over στο Ιντερ Μαϊάμι-Σολτ Λέικ. Το ρόστερ της ομάδας της Φλόριντα είναι απίστευτα δυνατό πλέον μετά και την προσθήκη του Λουίς Σουάρες (δίπλα στους Μέσι, Αλμπα, Μπουσκέτς κλπ.) και την φετινή σεζόν θα επιδιώξει να μπει δυνατά εξαρχής ώστε να μην χαθούν πάλι τα πλέι οφ. Εχει «βατό» αντίπαλο στην πρώτη αγωνιστική, με το Σολτ Λέικ διαχρονικά να αποδυναμώνεται στα ταξίδια του ενώ έχασε ορισμένα σημαντικά στελέχη (Κρέιλαχ, Σαβαρίνο) κενά που θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να καλυφθούν.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γάνδη - Μακάμπι Χάιφα 1 1,90

Ιντερ Μαϊάμι - Σολτ Λέικ 1&over 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr