Μάκης Κασσαλιάς

Θέαμα στο Μόναχο

Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 03:25

Στον σπουδαίο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Μπάγερν και Ρεάλ θα βασιστώ την Τρίτη.

Θέαμα στο Μόναχο

Στον σπουδαίο πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης, θα αποφύγω το σημείο ποντάροντας στα τέρματα με τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over. Η Μπάγερν άφησε ανοιχτό το παράθυρο πρόκρισης μετά το 2-2 με την Αρσεναλ στο Λονδίνο, στη ρεβάνς προσέγγισε το τέλειο. Είχε δύο δοκάρια, βρήκε το γκολ πρόκρισης με τον Κίμιχ (67'), δεν κινδύνευσε φτάνοντας δικαίως στο 1-0. Σε μία χρονιά αμφισβήτησης και μάλιστα έντονης, οι παίκτες του Τόμας Τούχελ ορέγονται την κορυφή της Ευρώπης. Στο... τσιφλίκι τους, το γερμανικό πρωτάθλημα, δεν είχαν αντίδοτο στην εκπληκτική φέτος Λεβερκούζεν, ενώ στο Κύπελλο αποκλείστηκαν από ομάδα Γ' κατηγορίας. Ως εκ τούτου, η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η μοναδική ευκαιρία για τρόπαιο φέτος, καθώς το καλοκαίρι είχε χαθεί και το Σούπερ Καπ! Η εν γένει αποτυχημένη πορεία έφερε στο στόχαστρο τον τεχνικό Τούχελ. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος επικράτησε 2-1 εντός της Αϊντραχτ, με αλλαγές.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λένε ότι για να γίνεις βασιλιάς στη ζούγκλα πρέπει να σκοτώσεις το λιοντάρι και η “βασίλισσα” το έπραξε. Το 3-3 της Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν αποτέλεσμα πρόκρισης, στη ρεβάνς υπέφερε (18-1 κόρνερ!), ωστόσο προηγήθηκε στο 12', μετά το 1-1 (76') τα έδωσε όλα στην παράταση και τελικά πέρασε στα πέναλτι. Η αποκαθήλωση του Πρωταθλητή Ευρώπης ανοίγει την όρεξη στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι (πρώην της Μπάγερν). Κουβαλάει 14 τρόπαια Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν κατάφερε να νικήσει στα τελευταία τρία στον θεσμό (0-3-0), ενώ με τη Λειψία στους «16» απογοήτευσε και βρέθηκε κοντά στον αποκλεισμό. Στο ισπανικό πρωτάθλημα κάνει περίπατο, απομένει η μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, στο τελευταίο πέρασε από την έδρα της Σοσιεδάδ (0-1).

Θα ποντάρω και στον άσο στο Μάκλσφιλντ - Γουόρκσοπ, στα μπαράζ του βόρειου ομίλου της ερασιτεχνικής Πρέμιερ. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν την πρωτιά και την απευθείας άνοδο τερματίζοντας δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ράντκλιφ, αλλά σε κάθε περίπτωση είχαν αξιόλογη εικόνα. Πάνω από δύο γκολ σκόραρε κατά μέσο όρο η Μάκλσφιλντ στην κανονική διάρκεια, στην επίθεση θα βασιστεί και στους "τελικούς" των πλέι οφ. Και η Γουόρκσοπ πραγματοποίησε αξιόλογη πορεία και συνεχίζει να ονειρεύεται, εκτός έδρας πάντως δεν εμφανιζόταν το ίδιο δυνατή και το έργο της απόψε αναμένεται πολύ δύσκολο, περιμένω να λυγίσει.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάκλσφιλντ - Γουόρκσοπ 1 2,02

Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης G&over 1,93

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr