Νίκος Ζελιαναίος

N. Ζελιαναίος: Ρίσκο με ΑΕΚ!

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 - 13:22

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Κυριακής και θα ψάξω την τύχη μου με τον άσσο της άσσο της Μποαβίστα στην Πορτογαλία και τον άσσο της Ρόζενμποργκ στην Νορβηγία ενώ τέλος θα ρισκάρω και στο διπλό της ΑΕΚ επί του Άρη στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ…

N. Ζελιαναίος: Ρίσκο με ΑΕΚ!

Αρχή με την Α Πορτογαλίας και την αναμέτρηση της 9η αγωνιστικής Μποαβίστα – Μαρίτιμο στο “ντο Μπέσα”. Η ομάδα του Πετίτ μετρά 5 νίκες και 3 ήττες σε 8 ματς, βρίσκεται στην 6η θέση και έχει στόχο την έξοδό της στην Ευρώπη ενώ στον αντίποδα η Μαρίτιμο απογοητεύει έχει 8 ήττες σε ισάριθμα ματς (5-24 γκολ) και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Η Μποαβίστα έχει 3 νίκες σε 4 εντός έδρας ματς και η Μαρίτιμο έχει 4 ήττες εκτός έδρας με 2-17 γκολ! Η παράδοση είναι υπέρ της Μαρίτιμο αλλά και οι παραδόσεις κάποτε σπάνε και ο άσσος που προσφέρεται στο 1,91 (μέσος όρος των κορυφαίων ξένων εταιρειών) είναι πρόκληση!

Συνέχεια με την Α Νορβηγίας και το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής Ρόζενμποργκ – Βαλερένγκα στο “Λέρκενταλ”. Η ιστορική Ρόζενμποργκ βρίσκεται στην 3η θέση και τελευταία θέση της βαθμολογίας που οδηγεί σε έξοδο στην Ευρώπη ενώ η Βαλερένγκα είναι στην 5η θέση, δύο μόλις βαθμούς πίσω από την ομάδα του Τροντχάιμ. Μεγάλο ντέρμπι και τεράστιο το κίνητρο νίκης για την ομάδα του Κιέτιλ Ρέκνταλ αφού με νίκη θα βγάλει από την μέση μια διεκδικήτρια της 3ης θέσης και η ίδια θα αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα. Η Ρόζενμποργκ παραμένει άτρωτη στο “Λέρκενταλ” με 9 νίκες και 2 ισοπαλίες (27-10 γκολ) ενώ η Βαλερένγκα δεν είναι και τόσο αποτελεσματική μακριά από το “σπίτι” της με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στις 29/05/2022 Βαλερένγκα – Ρόζενμποργκ 0-4! Η Ρόζενμποργκ έχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 6 τελευταία εντός έδρας ματς με την Βαλερένγκα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο από τις 17/09/17 και μετά.

Τέλος με το μεγάλο ντέρμπι Άρης – ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η ΑΕΚ έχει φοβερή ψυχολογία μετά τη νίκη της με 4-1 επί του Ιωνικού στα “εγκαίνια” του νέου της γηπέδου και ο Ματίας Αλμέιδα έχει στην διάθεσή του ένα πολύ δυνατό ρόστερ με παίκτες πρώτης γραμμής όπως είναι οι Πινέδα, Αραούχο, Γκατσίνοβιτς, Λέβι Γκαρσία, Άμπραμπατ, Ζούμπερ, Μάνταλος, Σιμάνσκι και δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα. Ο Άρης έχει επίσης πολύ καλό ρόστερ αλλά οι συνεχείς αλλαγές στον πάγκο του τον έχουν επηρεάσει αρνητικά και παρουσιάζει μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή του. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 2-0 στον Βόλο από την ομώνυμη ομάδα και απογοήτευσε. Θα ρισκάρω στον ενθουσιασμό και στην ποιότητα της ΑΕΚ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ 1

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ 1

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.