Νίκος Ζελιαναίος

Με Άρη Λεμεσού και ΑΕΚ!

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 - 13:10

Χρόνια πολλά και καλή τύχη! Ο Άρης Λεμεσού και η ΑΕΚ είναι οι δύο ομάδες που έχω ξεχωρίσει στο σημερινό πρόγραμμα αν και οι αποστολές τους κόντρα σε Ρακόβ Τσεστόχοβα και Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντίστοιχα είναι εξαιρετικά δύσκολες...

Με Άρη Λεμεσού και ΑΕΚ!

Ο Άρης Λεμεσού αντιμετωπίσει την Ρακόφ Τσετστόχοβα στην Κύπρο (Αλφαμέγκα Στάντιουμ-Λεμεσσός) με διαιτητή τον Σλοβλένο Ματέι Τζουγκ και θα προσπαθήσει να ανατρέψει την ήττα του με σκορ 2-1 από το πρώτο ματς στην Πολωνία. Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι βρέθηκε να χάνει 2-0 από τα γκολ των Κοτσεργκίν (7΄) και Πιασέτσκι (63΄πεν.) αλλά στη συνέχεια έδειξε ένας μέρος των δυνατοτήτων της, πίεσε την πρωταθλήτρια Πολωνίας και τελικά μείωσε σε 2-1 με το γκολ που σημείωσε ο Μαγιαμπέλα στο 89΄. Ο Άρης Λεμεσού διαθέτει φέτος εξαιρετική ομάδα και μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα της Λεμεσού διαθέτει πολύ καλό ρόστερ με τους Μπένγκστον, Γκομίς, Στρούσκι, Μαγιαμπέλα, Μπαμπίτσκα, Μοντνόρ κλπ. Η Ρακόφ στο τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Πολωνίας, την περασμένη Παρασκευή ηττήθηκε με σκορ 2-1 εκτός έδρας από την Πιαστ Γκλίβιτσε και δεν έδειξε σε καλή κατάσταση. Ο άσσος προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση (2,30) και αξίζει το ρίσκο. Η Άρης στον προηγούμενο γύρο ισοπέδωσε την Μπάτε Μπορίσοφ με δύο νίκες, με σκορ 6-2 εντός έδρας και με σκορ 5-3 εκτός έδρας!

Οι μάχες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ με ενισχυμένες αποδόσεις στη Νοvibet

Η νταμπλούχος Ελλάδας ΑΕΚ ρίχνεται στην μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ και αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Κροατίας Ντιναμό Ζάγκρεμπ (15/08) εκτός έδρας με στόχο τη νίκη που θα την βάλει σε τροχιά πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης (η ρεβάνς το Σάββατο 19 Αυγούστου στην Αγιά Σοφιά). Ο αγώνας θα γίνει υπό την σκιά της δολοφονίας του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Χρήστου Κατσουρή, από τους χούλιγκαν της Ντιναμό, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα (7/08). Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα διαθέτει καλύτερους παίκτες και θα παίξει και για τον Κατσουρή, στον οποίο θα αφιερώσει τη νίκη της. Ο Αλμέιδα πήρε στην αποστολή τους Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη, Γκίνη, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Άμραμπατ, Γκαρσί, Φαν Βέερτ, Τζούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Μαχαίρα, Πισάρο και δήλωσε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κροατίας έτσι ώστε να επικεντρωθεί στον αγώνα με την ΑΕΚ ενώ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Αστάνα με δύο νίκες (4-0 και 2-0). Η ΑΕΚ άφησε άριστες εντυπώσεις στα φιλικά ματς όπου νίκησε τις Αντβέρπ (3-0), Σαχτάρ Ντόνετσκ (5-0), Βόλο (3-0) και Τραμπζονσπόρ (3-1). Το διπλό με απόδοση 3,30 είναι πρόκληση!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Άρης Λεμεσού Ρακόβ Τσεστόχοβα 1 (2,30)

Ντιναμό Ζάγκρεμ – ΑΕΚ 2 (3,30)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.