Στέφανος Γιωτάκης

Με Σαρλερουά στο ντέρμπι!

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2022 - 16:38

Στα κλασικά μονοπάτια των Κάτω Χωρών θα… παλέψουμε στο νέο κουπόνι, ποντάροντας σε φόρμα και γκολ!

Με Σαρλερουά στο ντέρμπι!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.77 1.82 1.25 3.15

Ξεκίνημα με την «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας, όπου η Μπρέντα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην έδρα της Μάαστριχτ. Η Μάαστριχτ μετρά οκτώ ήττες στα εννέα τελευταία ματς και η σεζόν κρίνεται κάτι παραπάνω από αρνητική. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, για πρώτη φορά φέτος μετρούν τρεις κολλητές νίκες, οι χειμερινές προσθήκες έδωσαν πνοή στην επίθεση και μπήκαν στο κόλπο για το πλασάρισμα σε θέση πλέι οφ. Το διπλό έχει πάρει ήδη παιχνίδι και θα το ενισχύσουμε με over. Επιμένω στην Β΄Ολλανδίας, με το διπλό του… τρένου της Φόλενταμ που έχει… ξεχάσει πότε ηττήθηκε για τελευταία φορά και δεν θα δυσκολευτεί στο Φένλο.

Στην «μεγάλη» κατηγορία της χώρας θα ποντάρω στο… φεστιβάλ τερμάτων της αναμέτρησης της Τβέντε με την Καμπούρ. Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι και ορθώς φαντάζουν φαβορί αλλά οι χωρίς άγχος φιλοξενούμενοι μπορούν να αβαντάρουν ποντάρισμα τερμάτων. Τέλος, κλείνω με τον άσο της Σαρλερουά με την Σταντάρ σε ένα γειτονικό ντέρμπι μίσους.

Βίοι αντίθετοι για τους άσπονδους γείτονες! Η Σαρλερουά πραγματοποιεί μια ανταγωνιστική σεζόν φέτος, δεν αποχωρίζεται την πρώτη οκτάδα και με νίκη πραγματοποιεί το καθοριστικό βήμα για να «κλειδώσει» την παρουσία της στα πλέι οφ. Η Σταντάρ από την άλλη ψάχνεται καθώς έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στα επτά τελευταία ματς. Διττός ο στόχος για τους γηπεδούχους, που με νίκη ελπίζουν σε ευρωπαϊκό εισιτήριο και συνάμα βάζουν μπελάδες παραμονής στους φιλοξενούμενους.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:


4/3
21:00: Μάαστριχτ – Μπρέντα 2+Οver (2.07)
21:00: Φένλο – Φόλενταμ 2 (2.07)
6/3
15.30: Τβέντε- Καμπούρ: G +Οver 1.90
19:30: Σαρλερουά – Σταντάρ Λ. 1 (2.05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr