Στέφανος Γιωτάκης

Συντηρεί το όνειρο η ΦΚ Αϊντχόφεν!

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 01:12

Στα πλέι οφ ανόδου Β’ Ολλανδίας και σε μια «ειδική» επιλογή της απογοητευμένης Μπενφίκα,  ποντάρω στο «φτωχό» πρόγραμμα της Παρασκευής.

Συντηρεί το όνειρο η ΦΚ Αϊντχόφεν!

Οι περισσότερες ευρωπαϊκές λίγκες βρίσκονται στην τελική ευθεία και το «εποχιακό» κίνητρο στο φινάλε της σεζόν έχει… κατρακυλήσει τις αποδόσεις των ομάδων που «καίγονται» για βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα popular bets στο τετραήμερο που ακολουθεί και έτσι θα κυνηγήσουμε λιγότερο διαφημισμένες λίγκες αλλά και ειδικές επιλογές.

Η Παρασκευή είναι «φτωχή» συγκριτικά με προηγούμενες εβδομάδες καθώς στις περισσότερες λίγκες, έχει αποφασιστεί – ορθώς – ίδια ώρα διεξαγωγής των τελευταίων αγωνιστικών. Θα ξεκινήσω με ειδική επιλογή στο αδιάφορο βαθμολογικό ματς της Πάσος Φερέιρα με την Μπενφίκα για την τελευταία αγωνιστική της Primeira Liga. Οι γηπεδούχοι από καιρό βρίσκονται σε… διακοπές, έχοντας ξεμείνει από στόχους και κλείνουν την την σεζόν με ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη. Χωρίς κίνητρο και η Μπενφίκα που από καιρό είχε συμβιβαστεί με την 3η θέση σε μια αρνητική χρονιά, ενώ προέρχεται από άδικη ήττα στο ντέρμπι με την Πόρτο, όπου παρότι άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό, δέχτηκε γκολ στο 94’! Ματς χωρίς σκοπιμότητες και έτσι το σετ κρίνεται υπερβολικό για την απογοητευμένη Μπενφίκα. Περιμένω ένα ματς σε «χαμηλό» τέμπο, έχει τύχη το under 6,5 σε κίτρινες κάρτες στο 1.75.

Στα πλέι οφ ανόδου/υποβιβασμού της… αγαπημένης Ολλανδίας, η ΦΚ Αϊντχόφεν υποδέχεται την Ντε Γκράαφσαπ. Η ομάδα του Μπομπ Πέντερς έμεινε όρθια στο πρώτο ματς (1-1) συνέχισε τις σταθερές εμφανίσεις στον δεύτερο γύρο και συντήρησε το όνειρο για επιστροφή στην Α΄Κατηγορία για πρώτη φορά από το μακρινό 1977! Η Ντε Γκράαφσαπ κινήθηκε στην μετριότητα στην μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν, προχώρησε εσχάτως σε αλλαγή τεχνικού και δεν πείθει πως μπορεί να αμφισβητήσει το φαβορί. Ο άσος προσφέρεται στο αποδεκτό 2.32.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Πάσος Φερέιρα – Μπενφίκα Under 6,5 κάρτες 1.75
ΦΚ Αϊντχόφεν – Ντε Γκράαφσαπ 1 2.32

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr