Στέφανος Γιωτάκης

«Ειδικές» ελληνικές επιλογές!

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 03:13

«Παιχνίδι» στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, όπου «προσπερνώ» σημεία και δοκιμάζω την τύχη μου σε ειδικές επιλογές γκολ και καρτών.

«Ειδικές» ελληνικές επιλογές!

Στην «μάχη» για την δεύτερη θέση, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα ακόμα ραντεβού των δύο ομάδων, που θα κοντραριστούν εκ νέου και στον τελικό του κυπέλλου. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι δεν πείθουν εσχάτως ενώ οι φιλοξενούμενοι διάγουν τις καλύτερες ημέρες της σεζόν. Ματς με αυξημένο βαθμό δυσκολίας καθώς και οι δύο τεχνικοί αναμένεται να προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές ενόψει του μεγάλου τελικού και να αποφύγουν τυχον τραυματισμούς. Περιμένω μια αναμέτρηση που θα κινηθεί σε χαμηλό τέμπο και χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις καθώς θα αναλωθούν σε μάχη τακτικής. Δύσκολα θα υπάρξουν εντάσεις και έτσι επιλέγω το under 5,5 κίτρινες κάρτες στο 1.88.

Δοκιμάζω την τύχη μου και στο ματς του ΠΑΣ με τον Αρη επίσης στα πλέι οφ της Super League. Ματς χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο και περιμένω πιο… χαλαρή προσέγγιση από δύο ομάδες που γενικότερα φέτος απέφευγαν τα ρίσκα και αυτή την φορά θα επιδιώξουν να αγωνιστούν πιο επιθετικά.

Δεν θα μπλέξω με σημείο καθώς το ματς είναι… τριπλή σύμφωνα με τους παλιούς και θα ρισκάρω στα πονταρίσματα τερμάτων που προσφέρονται σε πιο αποδεκτές τιμές. Επιλέγω early goal (πριν το 28’) στο άκρως αποδεκτό 1.98, περιμένοντας μια αναμέτρηση που μπορεί να ξεφύγει σκορ λόγω της έλλειψης κινήτρου. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Under 5,5 κίτρινες κάρτες 1.88
ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης γκολ πριν το 28’ 1.98

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.