Στέφανος Γιωτάκης

Από το Σινσινάτι μέχρι το… Ρέικιαβικ!

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 04:42

Παρασκευή με γκολ καθώς δοκιμάζω την τύχη μου σε πονταρίσματα τερμάτων στο MLS αλλά και στο προκριματικό τουρνουά για το Champions League.

Από το Σινσινάτι μέχρι το… Ρέικιαβικ!

Ο Ιούνιος παραδοσιακά κινείται σε χαμηλούς τόνους, πόσω μάλλον όταν το φετινό καλοκαίρι είναι «φτωχό» από διεθνείς διοργανώσεις. Το πρόγραμμα της Παρασκευής δεν διαφοροποιείται αν και έχει λάμψη από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ το MLS δίνει μια ψευδαίσθηση στοιχηματικής κανονικότητας.

Champions League στην... Ισλανδία!

Η σεζόν των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων έχει ξεκινήσει με τις αναμετρήσεις του προ-προκριματικού γύρου του Champions League και απόψε διεξάγεται ο τελικός, όπου η Ιντερ Κλαμπ ντε Εσκάλντες κοντράρεται με την Βικίνγκουρ. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Ρέικιαβικ και η Βικίνγκουρ έχει ένα έξτρα προβάδισμα πέραν της δεδομένης διαφοράς δυναμικότητας. Οι άσημοι πρωταθλητές Ανδόρας αποτελούν μια ομάδα περιορισμένης δυναμικής και οι Ισλανδοί που εντυπωσίασαν στον ημιτελικό με την Λεβάντια έζουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Το διπλό ήδη βρίσκεται σε πτώση και θα το συνδυάσω με over 3,5 στο 1.98.

"Παιχνίδι" στο MLS

Θα «προσπεράσω» τους Ιρλανδούς και συνεχίζω την μάχη με MLS που εσχάτως κερδίζει έδαφος στην στοιχηματική ιεραρχία. Το Σινσινάτι υποδέχεται το Ορλάντο και το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί, διατηρούνται σε τροχιά πλέι οφ παρότι στερούνται συνέπειας στην άμυνα όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί καθώς μετρούν την τρίτη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία. Ανταγωνιστικό αλλά εξίσου αλλοπρόσαλλο παρουσιάζεται και το Ορλάντο που με την σειρά… αρέσκεται στα «μεγαλα» σκορ. Δεν θα μπλέξω με σημείο, περιμένω ένα ματς που… ξεκινά από το 1-1 και έτσι θα συνδυάσω το λογικό αλλά «φτηνό» αμφίτερμα (1.70) με το over, «ενισχύοντας» την τιμή στο 2.00. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ιντερ Κλουμπ ντε Εσκάλδες – Βικίνγκουρ 2 & Over 3,5 1.98
Σινσινάτι – Ορλάντο G & Οver 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr