Στέφανος Γιωτάκης

Στον δρόμο για τα αστέρια!

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 02:12

Τα προκριματικά του Champions League ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα και θα εμπιστευθώ τις πιο… μπαρουτοκαπνισμένες ομάδες.

Στον δρόμο για τα αστέρια!

Η στήλη απουσίαζε για τις μαγευτικές και εξίσου ακριβές Κυκλάδες και επιστρέφει με το «φανταχτερό» Champions League. Οι αναμετρήσεις των προκριματικών γύρων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μας βάζουν σε… ρυθμό, όσο σταδιακά επιστρέφουμε σε στοιχηματική κανονικότητα.

Θα εμπιστευθώ τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα παρότι η εμφάνιση των πρωταθλητών Ελλάδσας δεν ήταν πειστική στο πρώτο ματς. Περιμένω βελτιωμένη εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς κόντρα άλλωστε σε μια πειθαρχημένη αλλά με συγκεκριμένο αγωνιστικό «ταβάνι» ομάδα. Το 1.75 κρίνεται αποδεκτό για τους πιο έμπειρους γηπεδούχους και οι πιο τολμηροί μπορούν να ρισκάρουν, συνδυάζοντας τον άσο με over 1,5.

Συνεχίζω στα προκριματικά του Champions League όπου θα ρισκάρω με το Χ2 της Καραμπάχ στην Ζυριχη. Οι πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν έκαναν τα εύκολα δύσκολα στο πρώτο ματς, καθώς παρότι προηγήθηκαν 2-0 και 3-1, δέχτηκαν γκολ στο φινάλε που αλλάζει τις ισορροπίες για την ρεβάνς. Περιμένω πάντως να «εξαργυρώσουν» την εμπειρία τους καθώς από το 2014 συμμετέχουν ανελλιπώς σε φάση ομίλων και να επιστρέψουν με την πρόκριση από την Ελβετία. Η Ζυρίχη δεν έχει ξεκινήσει θετικά την σεζόν εντός συνόρων και δείχνει να έχει συγκεκριμένο «ταβάνι». Περιορίζω το ρίσκο με Χ2 και θα το… ενισχύσω με over 1,5. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ολυμπιακός – Μακάμπι Χαιφα 1+ Over 1,5 2.10
Ζυρίχη – Καραμπαχ Χ2 + Over 1,5 2.18

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.