Στέφανος Γιωτάκης

Στο 1.98 το όνειρο της ανόδου!

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - 00:49

Σε ένα διπλό… ελπίδας και έναν άσο «ξέσπασμα» δοκιμάζω την τύχη μου στο πρόγραμμα της Παρασκευής.

Στο 1.98 το όνειρο της ανόδου!

Ξεκινώ με την… αγαπημένη Β’ Ολλανδίας και τον συνδυαστικό άσο της Χεράκλες επί της ομάδας νέων της Ουτρέχτης. Οι Αλμελόερς καλούνται να απαντήσουν καθώς για πρώτη φορά φέτος προέρχονται από τρεις κολλητές ήττες και μοιραία έδωσαν… δικαιώματα στην μάχη της απευθείας ανόδου. Κόντρα στους πιτσιρικάδες θα ψάξουν το restart καθώς οι φιλοξενούμενοι παραμένουν εγκλωβισμένοι στον… πάτο της βαθμολογίας. Έχουν κρατήσει το μηδέν στην εστία τους μόλις μια φορά στα τελευταία 18 ματς, ενώ μετρούν την δεύτερη χειρότερη επιθετική επίδοση στην κατηγορία! Επιλέγω τον άσο από το πρώτο ημίχρονο και τον συνδυάζω με over στο 2.48.

Η ολλανδική περιήγηση συνεχίζεται με το διπλό της ΦΚ Αϊντχόφεν με τη Ντόρντρεχτ. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, καθώς οι γηπεδούχοι πασχίζουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί, έχουν εγκλωβιστεί στις τελευταίες θέσεις με δεδομένες αδυναμίες σε άμυνα και επίθεση. Μεσοβδόμαδα, ανακοινώθηκε μάλιστα ο τερματισμός του δανεισμού του πρώτου σκόρερ Μπαλντέ (8 γκολ) που επέστρεψε στη Φέγενορντ που τον παραχώρησε στη Λωζάνη! Η ΦΚ Αϊντχόφεν από την άλλη προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της εκ των πρωτοπόρων Χεράκλες, παγιώθηκε στην 3η θέση και δείχνει διάθεση να παλέψει και για το όνειρο της απευθείας ανόδου. Το διπλό έχει τύχη και στα όρια του 2.00 κρίνεται αποδεκτό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Ντόρντρεχτ – ΦΚ Αϊντχόφεν 2 1.98
Χεράκλες – Ουτρέχτη Β’ 1/1 & Οver 2.48

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr