Στέφανος Γιωτάκης

Εκεί, εκεί στο 2.10!

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 00:50

Σε μια συνδυαστική “εθνική” επιλογή και ένα διπλό φόρμας και κινήτρου κατέληξα στο μέτριο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Εκεί, εκεί στο 2.10!

Οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων ξεχωρίζουν βέβαια και στο σημερινό πρόγραμμα. Ο άσος της Κροατίας επί της Ουαλίας αποτέλεσε βασική επιλογή στην εφημερίδα αλλά διαδικτυακά θα εμπιστευθώ το διπλό της Ελβετίας στη Λευκορωσία, όπου το ματς διεξάγεται στη Σερβία. Οι Λευκορώσοι κινούνται στην μετριότητα α και δεν πείθουν πως μπορούν να… κοιτάξουν στα μάτια το φαβορί. Το διπλό προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορη τιμή και θα το… ενισχύσω με γκολ απο τον Εμπολό (2.10)., που θα βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος για την ομάδα του Γιακίν.

Θα κλείσω με League 2 και το διπλό της Νορθάμπτον στην έδρα της προβληματικής Ντονκάστερ καθώς οι “μικρές” Αγγλίες κερδίζουν πόντους στην στοιχηματική ιεραρχία στο σημερινό κουπόνι. Οι γηπεδούχοι ξεμένουν από στόχους, έχουν περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στα επτά τελευταία ματς και δείχνουν να μην πιστεύουν πως μπορούν να επιστρέψουν στην μάχη για το πλασάρισμα στη πρώτη επτάδα. Η Νορθάμπτον από την άλλη, παρουσιάζεται σοβαρή και πειθαρχημένη, «τρέχει» ένα αήττητο έξι αγωνιστικών και διατηρείται στο κολπο για την απευθείας άνοδο. Σε συνδυασμό και με τις σημαντικές απουσίες των Ρόβερς, το διπλό κρίνεται αποδεκτό στο 2.12.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ντονκάστερ – Νορθάμπτον 2 2.12
Λευκορωσία – Ελβετία 2 & Γκολ Εμπολό 2.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr