Στέφανος Γιωτάκης

Με… υπομονή και γκολ!

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 - 11:28

Οι γηπεδούχοι έχουν την… τιμητική τους στις σημερινές πρώτες αναμετρήσεις των ημιτελικών σε Europa και Conference League και τους εμπιστευθώ με συνδυαστικές επιλογές.

Με… υπομονή και γκολ!

Ξεκινώ με Γιουρόπα Λιγκ και την αμφίρροπη αναμέτρηση της Ρόμα με τη Λεβερκούζεν. Ο Ζοσέ Μουρίνιο κατάφερε να επαναφέρει τους «τζιαλορόσι» στον ευρωπαϊκό χάρτη, καθώς πέρυσι κατέκτησαν το Κόνφερενς Λιγκ και φέτος… φλερτάρουν με τον δεύτερο σερί τελικό. Οι Ρωμαίοι δείχνουν φέτος καλύτεροι στα δύσκολα και περιμένω να πάρουν μια οριακή νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν σε ένα γενικότερα αμφίρροπο ζευγάρι. Δίκαιο το σετ με οριακό φαβορί τους γηπεδούχους, θα ρισκάρω πάντως με ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο σε τιμές διπλασιασμού καθώς περιμένω ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Σε μια επιλογή ρίσκου, θα εμπιστευθώ τους γηπεδούχους με συνδυαστική ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Ρόμα - Λεβερκούζεν 1:2.30 Χ:3.35 2:3.70

Συνεχίζω στη τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση με το αμφίτερμα της αναμέτρησης Γουεστ Χαμ – Αλκμααρ. Τα «σφυριά» έχουν βέβαια τον πρώτο λόγο αλλά περιμένω τους φιλοξενούμενους να παλέψουν και ίσως μάλιστα να αναστατώσουν το φαβορί. Φέτος εντυπωσιάζουν εκτός συνόρων, στα προημιτελικά απέκλεισαν τη Λάτσιο έχοντας επικρατήσει εκτός έδρας και περιμένω να σκοράρουν και στο Λονδίνο. Λογικός ο άσος που προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή και θα προτιμήσω το αμφίτερμα.

Γουέστ Χαμ – Άλκμααρ 1:1.63 Χ:4.00 2:5.60

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ρόμα – Λεβερκούζεν Χ (ημ.) 2.04
Γουεστ Χαμ – Αλκμααρ G 2.02

Fun Bet
Ρόμα – Λεβερκούζεν Χ/1 5.40

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr