Στράτος Διακουμόπουλος

Κρουζέιρο και γκολ

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 02:49

Η νίκη της Κρουζέιρο και τα γκολ στο ντέρμπι Μποταφόγκο-Σάο Πάολο θα μας στείλουν ξανά ταμείο.

Κρουζέιρο και γκολ

Για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας η Κρουζέιρο υποδέχεται την Πόντε Πρέτα. Η Κρουζέιρο προερχόταν από οκτώ συνεχόμενες νίκες, αλλά στο απόλυτο ντέρμπι με την Βάσκο ηττήθηκε στις λεπτομέρειες (1-0). Σταθερά χαμηλός ο ρυθμός και τα σκορ στους αγώνες τους. Τα 11 από τα 12 ματς στη σεζόν έχουν εξελιχθεί σε Under.

Τίποτα δεν πήγε καλά για την Πόντε Πρέτα στο στοχευμένο ματς με την Λοντρίνα (1-2). Μόνο μία νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια. Γκολ-γκολ και over τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Θα ρεφάρει η Κερουζέιρο.

Αξίζει ο άσος από ημίχρονο!

Για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, η Μποταφόγκο υποδέχεται την Σάο Πάολο. Η Μποταφόγκο επιβεβαίωσε την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς έγινε φύλλο και φτερό από την πρωτοπόρο Παλμέιρας (4-0). Κάκιστη η άμυνα, μπροστά σκοράρει. Η Σάο Πάολο προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, αλλά στο στοχευμένο ματς με την Αμέρικα Μινέιρο πάτησε φρένο και επέστρεψε επιτέλους στις νίκες. Τουλάχιστον κράτησε καθαρή εστία, ενώ είχαν προηγηθεί εννιά συνεχόμενα γκολ-γκολ! Ματς που προδιαθέτει για πολλά τέρματα!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Κρουζέιρο-Πόντε Πρέτα 1/1 2,10
Μποταφόγκο-Σάο Πάολο Γκολ-γκολ over 2,55

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr