Στράτος Διακουμόπουλος

Με Βασιλεία και γκολ

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 - 00:08

Η νίκη της Βασιλείας στην Ελβετία και τα γκολ στους Ζωσιμάδες αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Βασιλεία και γκολ

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας η Βασιλεία υποδέχεται την Λουκέρνη. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Βασιλεία κατάφερε να ισοφαρίσει και πάνω που έδειχνε να ελέγχει το ματς, έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 54΄, μένοντας τελικά στην ισοπαλία με 1-1 εκτός έδρας με την Σεν Γκάλεν. Σε καμιά περίπτωση, η ομάδα του άπειρου τεχνικού, Άλεξ Φρέι δεν πραγματοποιεί την αναμενόμενη πορεία και πλέον παλεύει για την τετράδα και την έξοδο στην Ευρώπη. Η Λουκέρνη ήταν με το τρίποντο στα χέρια, αφού είχε προηγηθεί με δυο τέρματα στο 83΄, όμως ένα καταστροφικό πεντάλεπτο στοίχισε και έτσι παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 εντός έδρας στην Ζυρίχη. Χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια η ομάδα του Μάριο Φρικ που δεν απέχει πολύ από την τετράδα και την διεκδίκηση μιας θέσης για τα κύπελλα Ευρώπης αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση της. Καλύτερη ομάδα η Βασιλεία, μπορεί να κερδίσει την Λουκέρνη, διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας!

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ατρόμητο. Έπειτα από δύο αγωνιστικές που έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ θα έχει ξανά τους οπαδούς στο πλευρό του. Πατάει σαφώς καλύτερα στα πόδια του έπειτα από την διακοπή για το Μουντιάλ. Μόνο μία ήττα παθητικό στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια. Σκοράρει και δέχεται τέρματα με άνεση. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Ο στόπερ Εραμούσπε εκτίει ποινή. Ανέτοιμοι οι μεσοεπιθετικοί Κιάκος, Μπιλμπάο, Ροσέρο. Αμφίβολος ο στράικερ Μπάλαν. Ο Ατρόμητος ήταν ανταγωνιστικός και δικαιώθηκε με τον πόντο της ισοπαλίας κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Τα δίνει όλα η ομάδα από το Περιστέρι για να προλάβει το τρένο των πλέι οφ. Μόνο μία ήττα στα έξι τελευταία ματς, αλλά και τρεις ισοπαλίες που δεν επιτρέπουν στους κυανόλευκους να μαζέψουν την διαφορά από τον Βόλο. Ανέτοιμοι ο δεξιός μπακ Κιβρακίδης, ο στόπερ Σουάρεθ και ο εξτρέμ Κλωναρίδης. Ικανές και οι δύο ομάδες για να σκοράρουν, διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βασιλεία-Λουκέρνη 1 (2,10)

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος Γκολ-γκολ (2,10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr