Στράτος Διακουμόπουλος

Με Γκέιτσχεντ και Ουγγαρία!

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 - 01:49

Η νίκη με γκολ της Γκέιτσχεντ και το διπλό των Ελπίδων της Ουγγαρίας αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Με Γκέιτσχεντ και Ουγγαρία!

Για το πρωτάθλημα της Νάσιοναλ στην Αγγλία, η Γκέιτσχεντ υποδέχεται την Χάρτλπουλ. Η Γκέιτσχεντ παραμένει σταθερά στην ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο, ενώ προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Όλτριγχαμ. Σούπερ επιθετική ομάδα, σκοράρει με άνεση, αλλά δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 4,5 γκολ! Η Χάρτλπουλ κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στα μισά της κατάταξης. Δίχως βαθμολογικό κίνητρο προσέχει απλά να μην κινδυνεύσει στο φινάλε της περιόδου. Τέσσερα τα δίχως νίκη, πληρώνοντας τις αμυντικές αδυναμίες. Τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Επιλέγουμε τον καλοπληρωμένο συνδυασμό άσου με γκολ!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Αγώνας για τον δεύτερο προκριματικό όμιλο του Euro Κ21 που θα γίνει στην πόλη Αλμάτι. Εκεί το Καζακστάν θα επιδιώξει να κάνει επιτέλους μια καλή εμφάνιση στον όμιλο όπου έχει περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου. Με κάτω τα χέρια ηττήθηκε και στην Σκωτία (4-1), απογοητεύει σε μια ακόμα προκριματική διοργάνωση σε αυτό το ηλικιακό επίπεδο. Η Ουγγαρία ήθελε εξαρχής να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον όμιλο, όμως κάτι της λείπει για να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει θέση στην δυάδα. Ζητούμενο παραμένει η επιθετική λειτουργία, λείπει το εύκολο γκολ στους μαγυάρους που είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν στο Αλμάτι για να διατηρήσουν τις ελπίδες πρόκρισης. Διπλό και διπλό από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκέιτσχεντ-Όλτριγχαμ 1 και Γκολ-γκολ (3.00)

Κ21 Καζακστάν-Κ21 Ουγγαρία 2 (1.75) η 2/2 (2.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr