Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ και Σέλμπουρν!

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:10

Η νίκη της Σέλμπουρν στην Ιρλανδία και τα γκολ στο Γκέιτσχεντ, αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ και Σέλμπουρν!

Για το πρωτάθλημα της Νάσιοναλ στην Αγγλία, η Γκέιτσχεντ υποδέχεται την Ροτσντέιλ. Σε σούπερ φόρμα η Γκέιτσχεντ, διέλυσε με 7-1 την Χάρτλπουλ μεσοβδόμαδα και μας πήγε ταμείο. Έχει βάλει δέκα γκολ στα δύο τελευταία ματς, εδραιώνει την θέση της στη ζώνη των πλέι οφ που αποτελεί βασικό στόχο της σεζόν. Η Ροτστντέιλ εξαπολύει την ύστατη αντεπίθεση για να μπει και αυτή στη ζώνη των πλέι οφ. Δύσκολα θα τα καταφέρει, αλλά σε κάθε περίπτωση το παλεύει, όπως αποτυπώνεται στο σερί τριών νικών. Βάζει και δέχεται τέρματα με μεγάλη άνεση, όπως και οι γηπεδούχοι, Αναμένουμε πάρτι με γκολ στο Γκέιτσχεντ!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, η Σέλμπουρν υποδέχεται την Ντάνταλκ. Η Σέλμπουρν επιβεβαιώνει όσους εξαρχής πίστευαν πως φέτος είναι η χρονιά της επιστροφής στον θρόνο. Πέντε συνεχόμενες νίκες στο ενεργητικό της ομάδας από το Δουβλίνο, που έχει δεχθεί μόνο ένα τέρμα στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Η Ντάνταλκ και φέτος κινείται σε ρηχά νερά, θα δώσει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία, αφού ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν έχει βάλει ούτε ένα γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Πρώτη εναντίον τελευταίας, προφανής επιλογή ο άσος και ο άσος από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκέιτσχεντ-Ροτσντέιλ Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ (2.50)

Σέλμπουρν-Ντάνταλκ 1 (1.80) ή 1/1 (2.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr