Μπάσκετ

Αμεσες εξελίξεις με Μίχαϊλιουκ και Παναθηναϊκό

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 - 15:48

Η συζητήσεις του Σβι Μίχαϊλιουκ, με τον Παναθηναϊκό, φαίνεται να πηγαίνουν σε καλό δρόμο καθώς γίνονται πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Με άμεσες εξελίξεις να αναμένονται, όσον αφορά την απόκτηση του Ουκρανού, από τους πράσινους.

Αμεσες εξελίξεις με Μίχαϊλιουκ και Παναθηναϊκό

Ο Σβι Μίχαϊλιουκ, είναι παίκτης που θέλει ο Παναθηναϊκός να κάνει δικό του, πλέον. Με τον γκαρντ από την Ουκρανία, να είναι κάποιος τον οποίο οι πράσινοι, έχουν εδώ και λίγο καιρό στο στόχαστρο τους.

Για να γίνει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, αυτού του καλοκαιριού, για το τεράστιο πρότζεκτ. Που έχει στόχο, την επιστροφή του τριφυλλιού στην κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός , έχει έρθει σε επαφή με τον 26χρονο μπασκετμπολίστα. Ο οποίος δεν έχει καταφέρει, να βρει το συμβόλαιο, αλλά και τον ρόλο που θέλει, στο NBA. Πλέον, με τις μέρες να περνούν, τόσο περισσότερες γίνονται και οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού, να τον κάνει δικό του.

Η υπόθεση της μεταγραφής του, φαίνεται να πηγαίνει σε πολύ καλό δρόμο. Ενώ αναμένεται να κλείσει με τους πράσινους σύντομα, μάλιστα ακόμα και άμεσα. Χωρίς όμως να έχει υπάρξει καμία συμφωνία, ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Και αυτό επειδή, ο ίδιος ο Μίχαϊλιουκ, περιμένει ακόμα μήπως και προκύψει κάποια καλή προσφορά, από την Αμερική. Όμως κάτι τέτοιο, δεν φαίνεται να συμβαίνει, πράγμα που τον οδηγεί προς την Ευρώπη. Όπου το τριφύλλι, φαίνεται να είναι μόνο του, στον αγώνα για την απόκτηση του.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποια απρόοπτη εξέλιξη, ο Ουκρανός θα είναι η τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Με τους πράσινους να έχουν ήδη αποκτήσει έντεκα παίκτες. Ενώ με την άφιξη του, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες, για για τη λύση του συμβολαίου του Μάριους Γκριγκόνις. Καθώς φαίνεται πως θα πρέπει να του δοθεί μια αποζημίωση.

Αφού φαίνεται πολύ δύσκολο, να βρει σε κάποια άλλη ομάδα, τα χρήματα που λαμβάνει από το τριφύλλι, για την επόμενη σεζόν. Με όλες αυτές τις κινήσεις, τα συμβόλαια, τα buy out, τις αποζημιώσεις και τις αποδοχές του Εργκίν Αταμάν, το μπάτζετ του Παναθηναϊκού αναμένεται να φτάσει γύρω στα 17-18 εκατομμύρια ευρώ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr