Ποδόσφαιρο

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Νότιγχαμ Φόρεστ! (vid)

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 20:36

Η ιστορική ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη υπέταξε 1-0 την Χάντερσφιλντ στον τελικό του "Γουέμπλεϊ” και επέστρεψε στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά από 23 χρόνια!

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Νότιγχαμ Φόρεστ! (vid)

Eνα αυτογκόλ του Κόλγουιλ στο 43′ ήταν αρκετό, στο γήπεδο βρέθηκε και ο Ελληνας επιχειρηματίας, που στο 85' εθεάθη να κάνει τον σταυρό του και να φιλά μια εικόνα βλέποντας να είναι αγκαλιά με την άνοδο! H Φόρεστ εξασφάλισε τεράστια έσοδα, που αναμένεται να φτάσουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ!

Το ματς δεν.. διεκδικεί δάφνες ποιότητας, είχε ελάχιστες φάσεις. Οι ρεντς ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα στην αναμέτρησης και ειδικά στο πρώτο μέρος, με το χρυσό γκολ να έρχεται στο 43'. Μετά από σέντρα-σουτ του Γκάρνερ, ο Κόλγουιλ πήγε στη μονομαχία με τον Γέιτς, όμως άθελα του έστειλε τη μπάλα με το γόνατο στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 70′ η Νότιγχαμ λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματά της, όταν ο Τζόνσον είχε ένα καλό συρτό σουτ, ενώ στο 73′ o Τόφολο έπεσε στην περιοχή, ο διαιτητής καταλόγισε κίτρινη για θέατρο και αφού η φάση εξετάστηκε από το VAR, η απόφαση δεν άλλαξε.

Μία πολύ μεγάλη επιτυχία, που γιορτάζουν όλοι οι οπαδοί της Νότιγχαμ, με τον Ουαλό τεχνικό Στιβ Κούπερ και τους ποδοσφαιριστές του να ζουν μοναδικές στιγμές στο Γουέμπλεϊ.

Χάντερσφιλντ (Κάρλος Κορμπεράν): Nίκολς, Λις, Σαρ (57′ Ράσελ), Κόλγουιλ, Πίπα, Χογκ, Ο’ Μπράιαν, Τόφολο, Σινάνι, Γουόρντ (67′ Ρόουντς), Τόμας.

Νότιγχαμ Φόρεστ (Στιβ Κούπερ): Σαμπά (89′ Χόρβαθ), Ουόραλ, Κουκ, ΜακΚένα, Σπενς, Γέιτς, Γκάρνερ, Κόλμπακ, Τζικερνάγκελ (75′ Λόου), Τζόνσον, Ντέιβις (66′ Σάριτζ).

Ντελίριο στο Νότιγχαμ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

PHOTO GALLERY

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Νότιγχαμ Φόρεστ! (vid)