Ποδόσφαιρο

Τέλος εποχής για τον Τολισό από την Μπάγερν Μονάχου!

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 16:07

Ο Τολισό είναι και επίσημα παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου. Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στον Γερμανικό σύλλογο. 

Τέλος εποχής για τον Τολισό από την Μπάγερν Μονάχου!

Τέλος εποχής για τον Τολισό από την Μπάγερν Μονάχου, αφού δεν τα βρήκε με τη διοίκηση στις διαπραγματεύσεις που έγιναν για ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς οι απαιτήσεις του Γάλλου ποδοσφαιριστή ήταν πολύ μεγάλες και δύσκολα θα τις κάλυπτε η ομάδα της Βαυαρίας.

Έτσι ο Τολισό μετά από 5 ολόκληρα χρόνια, ολοκλήρωσε την παρουσία του στην ομάδα της Μπάγερν Μονάχου. Με αυτά τα συγκεκριμένα χρόνια, ήταν ο μεγάλος ηγέτης, αλλά και στυλοβάτης στο σύλλογο. Αφού έδωσε τα πάντα για να βοηθήσει την Γερμανική ομάδα, να φτάσει σε όλους τους στόχους.

Έτσι τα σημαντικότερα επιτεύγματα ήταν η κατάκτηση του Champions League στο Ντα Λουζ απέναντι στην Παρί Σ.Ζ. Επίσης κατέκτησε 6 ισάριθμα πρωταθλήματα, έφτασε σε 2 Κύπελλα Γερμανίας, ενώ μάλιστα έφτασε από μία φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και το Ευρωπαικό Σούπερ Καπ.

Μετά την απομάκρυνση από την Μπάγερν Μονάχου, ενδιαφέρθηκαν πολλές ευρωπαικές ομάδες, για να τον κάνουν δικό τους. Ενώ το φετινό Καλοκαίρι θα είναι πολύ μεγάλο για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Αφού θα φανεί σε ποια ομάδα θα βρίσκεται από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ, μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια, πραγματοποίησε 117 συμμετοχές με την ομάδα της Βαυαρίας, με αποτέλεσμα φυσικά να αγαπηθεί πολύ από το κόσμο της ομάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr