Ποδόσφαιρο

Η Αποστολή της Βουλγαρίας ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στη Τυφλίδα!

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 10:03

Η Αποστολή της Εθνικής Βουλγαρίας, ενεπλάκη σε πολύ σοβαρό τροχαίο στην Τιφλίδα. Με τον Τόντολ Νεντένεφ να τραυματίζεται και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. 

Η Αποστολή της Βουλγαρίας ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στη Τυφλίδα!

Η Αποστολή της Εθνικής Βουλγαρίας, το βράδυ της Παρασκευής είχε μία πολύ άσχημη εμπειρία. Καθώς ενεπλάκησαν σε τροχαίο, στο δρόμο προς την Τιφλίδα με αμάξι, όπου είχε πολύ σοβαρή ζημιά μπροστά στο καπό.

Από το τροχαίο, ο Χαφ της ομάδας Τόντολ Νεντένεφ τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για να του παρεσχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο όλη η αποστολή της χώρας, υπέστη μεγάλο ψυχολογικό σοκ, καθώς ήταν πολύ σφοδρό το τροχαίο. Και αυτό μπορεί να τους φέρει και επιπτώσεις ενόψει του καθοριστικού αγώνα απέναντι στην Εθνική Γεωργίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr