Ποδόσφαιρο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «τέλειωσε» τα σενάρια για τη Σπόρτινγκ [vid]

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 23:20

Με σχόλιό του διέψευσε την είδηση του SPORT TV περί επιστροφής του, ως δανεικός, στην ομάδα της Λισαβόνας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «τέλειωσε» τα σενάρια για τη Σπόρτινγκ [vid]

Το βράδυ της Κυριακής κυκλοφόρησε η είδηση πώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι κοντά στον επαναπατρισμό. Το δίκτυο SPORT TV στην πατρίδα του αποκάλυψε πώς πάει στα «λιοντάρια», με τη μορφή του δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μια είδηση που κυκλοφόρησε μόλις για λίγη ώρα.

Διότι ο ίδιος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, μπήκε κάτω από το Μέσο της πατρίδας του και την σχολίασε. Με μια μόνο λέξη. Έγραψε «fake», δηλαδή ψεύτικο. Βάζοντας τέλος, επίσημα, σε αυτό το σενάριο που τον ήθελε να αποχωρεί από τους «κόκκινους διαβόλους» και να πηγαίνει την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ως δανεικός.

Χωρίς, πάντως, αυτή η εξέλιξη να αλλάζει κάτι σχετικά με τον μέλλον του. Καθώς ο Κριστιάνο έχει εκφράσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακόμα είμαστε σε μέσα του καλοκαιριού, η αγγλική ομάδα είναι σε περιοδεία σε Ασία και Αυστραλία και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αυτή η υπόθεση. Διότι όλα δείχνουν πώς η νέα σεζόν θα βρει τον Ρονάλντο μακριά από το «Ολντ Τράφορντ».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr