Ποδόσφαιρο

Premier League: Διασυρμός για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ [vid]

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 21:35

Νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση και συντριβή 4-0 για τους «κόκκινους διαβόλους» από την Μπρέντφορντ που έβαλε όλα τα γκολ ως το 35'.

Premier League: Διασυρμός για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ [vid]

Χειρότερα δεν γίνεται. Διότι αυτό που παρουσίασε στο πρώτο ημίχρονο του ματς στο «Gtech Community Stadium» του Μπρέντφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο σε ομάδα σοβαρή δεν παραπέμπει. Αντίθετα, θύμισε θίασο που κάνει… περιοδείες και προσφέρει άφθονο γέλιο. Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Μια ομάδα που έγινε έρμαιο στις «άγριες» διαθέσεις της Μπρένφορντ. Η οποία νίκησε για πρώτη φορά μετά το 1937 τους «κόκκινους διαβόλους». Βέβαια, δεν τους νίκησε απλά. Τους διέλυσε, τους συνέτριψε. Ό,τι ρήμα κι αν χρησιμοποιήσει κανείς, μέσα θα πέσει.

Παιδαριώδη λάθη!

Τα λάθη των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν απίθανα. Το ένα μετά το άλλο! Λάθη που δεν κάνουν ούτε στις ομάδες των ερασιτεχνικών κατηγοριών. Στο πρώτο, στο 10ο λεπτό, ο Ντασίλβα σούταρε και η μπάλα έχει περάσει μέσα από τα χέρια του Ντε Χέα. Στο 18’ χαλαρή πάσα του Ντε Χέα για τον Έρικσεν, που ήταν με πλάτη, ο Γένσεν πίεσε, έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε για το 2-0. Είχε και συνέχεια, όμως, η… επιθεώρηση.

Στο 30' και μετά από κόρνερ, η άμυνα έμεινε ακίνητη και ο Μι σκόραρε, αν και δεν είχε καλή ισορροπία. Δεν βρέθηκε έΑλλά η άμυνα της Γιουνάιτεντ ήταν για τα… πανηγύρια. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 35', έγινε και το 4-0. Σε μια φάση που ξεκίνησε στην περιοχή της Μπέντφορντ. Με τρεις μπαλιές ο Εμπούμο βρέθηκε σε θέση βολής, τετ-α-τετ, ο Σο δεν μπόρεσε καν να τον πιέσει για να αστοχήσει και το 4-0 ήταν γεγονός. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, αλλά φάσεις υπήρξαν. Με τον Ντε Χέα να κάνει δύο-τρεις σημαντικές επεμβάσεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr