Ποδόσφαιρο

Stop του Λεβαδειακού στον ΠΑΟΚ

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 - 18:32

Μακριά από την Τούμπα ο Δικέφαλος του Βορρά δεν μπορεί να πάρει νίκη. Στο 90'+3 ισοφάρισε σε 1-1 ο Λεβαδειακός.

Stop του Λεβαδειακού στον ΠΑΟΚ

Ο Λεβαδειακός δεν παράτησε το ματς και στο φινάλε δικαιώθηκε. Αν και ο ΠΑΟΚ ως το 75' ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ματς, με το δοκάρι του Κούρτιτς (48') και το γκολ του Νάρεϊ (73'), οι Βοιωτοί ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με τον Μπελμόντ (90'+3). Μάλιστα είχαν και τεράστια ευκαιρία για την ανατροπή, στο 90'+7!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν νευρικό. Παιχνίδι τακτικής και αλληλοεξουδετέρωσης ανάμεσα στην ομάδα της Βοιωτίας και την αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης. Λιγοστές φάσεις. Η πιο σημαντική ήρθε στο φινάλε του πρώτου μέρους. Στο 44' με το ανάποδο ψαλίδι του Γκορντεζιάνι και την εξαιρετική επέμβαση του Μάρκοβιτς. Συνεπώς, οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Ο Δικέφαλος του Βορρά έστειλε… μήνυμα με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48' η κεφαλιά του Κούρτιτς σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μάρκοβιτς. Μια ακόμα μεγάλη φάση, στο 62', με τον Μπαχανάκ να κόβει την μπάλα στα γραμμή, στην κεφαλιά του Λύρατζη. Στην εξέλιξη, νέα κεφαλιά του Ίνγκασον δεν βρήκε το στόχο. Τελικά, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε στο γκολ στο 73' και πήρε το προβάδισμα.

Η κάθετη πάσα του Μπίσεσβαρ με αποδέκτη τον Νάρεϊ ήταν καλή. Ο τελευταίος διατήρησε την ισορροπία του και κατάφερε να πετύχει το 0-1. Το γκολ της ισοφάρισης για τον Λεβαδειακό ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+3). Κόρνερ του Μουτίνιο, ασταθής επέμβαση του Κοτάρσκι, ο Μπελμόντ πήρε το… ριμπάουντ για το 1-1. Οι Βοιωτοί άγγιξαν την ολική ανατροπή στο 90'+7. Αρχικά, ο Μανούχος καταλόγισε πέναλτι του Ζίβκοβιτς στον Μπελμόντ. Ο έλεγχος της φάσης από το VAR έδειξε πώς το μαρκάρισμα ήταν εκτός περιοχή. Αποβολή για τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ. Το φάουλ εκτέλεσε ο Μουτίνιο, ο Κοτάρσκι δεν απομάκρυνε καλά, όμως ο Μπαχανάκ αστόχησε μέσα από το ύψος του πέναλτι!

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Παναγιώτου, Λιάγκας, Βινίσιους, Μεχία, Νίκας (90+5' Τζημόπουλος), Μουτίνιο, Τόρο (70' Μπελμόντ), Σκβάρκα (56' Μπαχανάκ), Δούμτσιος (56' Τσιριγώτης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Τσαούσης (61' Βιεϊρίνια, 72’ λ.τρ. Κωνσταντέλιας), Ίνγκασον, Κάργας, Ντάντας (61' Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (84' Σβαμπ), Γκορντεζιάνι (61' Ολιβέιρα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.