Ποδόσφαιρο

La Liga: Χωρίς νικητή το Βαλένθια-Αλμερία [vid]

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 - 00:17

Ισοπαλία 2-2 στο «Mestalla» με τις δύο ομάδες να είναι στο +3 και στο +2, αντίστοιχα, από την επικίνδυνη ζώνη.

La Liga: Χωρίς νικητή το Βαλένθια-Αλμερία [vid]

Το φινάλε της 18ης αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα βρήκε την Βαλένθια και την Αλμερία να μένουν ισόπαλες. Η αναμέτρηση στο «Mestalla» έληξε με σκορ 2-2. Αλλά το αποτέλεσμα αυτό δεν άλλαξε την κατάσταση των δύο ομάδων. Αμφότερες παραμένουν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη της La Liga. Διότι μετά το αποψινό ματς, οι μεν «νυχτερίδες» είναι στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού, η δε Unión στο +2, αντίστοιχα.

Το ματς είχε συναρπαστική εξέλιξη. Καθώς όλα τα γκολ της αναμέτρησης ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο. Καταρχάς ο Κλάιφερτ στο 48' άνοιξε το σκορ για την Βαλένθια. Όμως, η Αλμερία «απάντησε» σχετικά γρήγορα, μιας και στο 54' ο Μπράνταριθ πέτυχε το 1-1.

Οι «νυχτερίδες» πήρα εκ νέου το προβάδισμα λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, στο 65', ο Γκαγιά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και πέτυχε το 2-1. Ωστόσο, για δεύτερη φορά η Ουνιόν ισοφάρισε. Ήταν το 74' με τον Πορτίγιο που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr