Ποδόσφαιρο

Διέψευσε τις φήμες για πώληση της Γιουβέντους η οικογένεια Ανιέλι

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:52

Τις τελευταίες ώρες υπήρχαν φήμες, για την πρόθεση της οικογένειας Ανιέλι, να πουλήσει την Γιουβέντους. Όμως μέσω της εταιρίας Exor, που κατέχει τις μετοχές του συλλόγου, έσπευσαν να διαψεύσουν της φήμες.

Διέψευσε τις φήμες για πώληση της Γιουβέντους η οικογένεια Ανιέλι

Φήμες για την απόφαση της οικογένειας Ανιέλι να πουλήσει την Γιουβέντους, άρχισαν να κυκλοφορούν στην Ιταλία. Μετά από το δημοσίευμα μιας πολιτικής εφημερίδας από το Μιλάνο. Στο οποίο ανέφεραν, την πρόθεση των κατόχων των μετοχών του συλλόγου, να προχωρήσουν σε πώληση.

Πρόκειται για μία είδηση που έσκασε σαν βόμβα, ενώ κυκλοφορούσε τις τελευταίες ώρες. Καθώς η οικογένεια Ανιέλι, είναι συνώνυμη με την Γιουβέντους. Καθώς ο σύλλογος βρίσκεται στην ιδιοκτησία τους, για πάνω από 100 χρόνια.

Η εν λόγω Μιλανέζικη εφημερίδα, ανέφερε συγκεκριμένα: «Η Γιουβέντους βρίσκεται σήμερα σε ξεκάθαρη κρίση και στο επίκεντρο δικαστικών περιπετειών. Με τον πρώην πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι να έχει μετακομίσει στην Ολλανδία. Και τον σύλλογο να είναι στα στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Ο ισολογισμός είναι καταστροφικός. Μεταξύ ζημιών και χρεών και η οικογένεια επιθυμεί, μετά από ένα λογιστικό ξεκαθάρισμα, να βγει στην αγορά».

Με τις φήμες να κυκλοφορούν σε όλη την Ευρώπη, η οικογένεια Ανιέλι, έσπευσε να τις διαψεύσει, το συντομότερο δυνατό. Και συγκεκριμένα μέσω της Exor, η οποία είναι εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Ανιέλι. Που έχει τις μετοχές της Γιουβέντους και εδρεύει στην Ολλανδία.

Ένας άνθρωπος της εν λόγω εταιρίας, σχολίασε: «Οι υποθέσεις που προβλήθηκαν από εφημερίδα για την πώληση της Γιουβέντους στερούνται κάθε βάσης». Ενώ ανέφεραν και στο Reuters, πως δεν έχει αλλάξει τίποτα, ως προς την προσήλωση τους, στην Γιουβέντους.

Βάζοντας ουσιαστικά τέλος, σε κάθε είδος ψευδών ειδήσεων. Οι οποίες αφορούν την παραχώρηση μετοχών της ομάδας, σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή εταιρία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr