Ποδόσφαιρο

Champions League: Νίκες για Μπάγερν και Ιντερ [vids]

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 - 21:50

Σημαντικό βήμα πρόκρισης για τους «16» έκαναν στην 3η αγωνιστική των ομίλων, η Μπάγερν που νίκησε με 1-3 την Γαλατασαράι στην Πόλη και η Ίντερ που επιβλήθηκε 2-1 της Σάλτσμπουργκ (2-1).

Champions League: Νίκες για Μπάγερν και Ιντερ [vids]

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1-3

Η Μπάγερν... καλησπέρισε το παθιασμένο κοινό της Κωνσταντινούπολης με γκολ του Κομάν μόλις στο 8ο λεπτό, αλλά η Γαλατά έφτασε στην ισοφάρισε με το αλά Πανένκα πέναλτι-γκολ του Μάουρο Ικάρντι στο 30'. Η τουρκική ομάδα έχασε ουκ ολίγες σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και έμεινε από δυνάμεις στο τέλος, κάτι που δεν συγχώρεσαν οι ψυχροί Βαυαροί, καθώς με δύο γκολ μέσα σε 6 λεπτά από τους Χάρι Κέιν (73') και Μουσιάλα (79') καθάρισαν το παιχνίδι (1-3) και έκαναν το «3 στα 3» στον 1ο όμιλο.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Μουσλέρα, Μπουί, Σάντσες, Μπαρντακτζί, Καρατάς (75' Ανχελίνιο), Αϊχάν (80' Εντομπελέ), Τορέιρα, Τετέ (56' Μέρτενς), Ακτούρκογλου (75' Γιλμάζ), Ζαά (75' Ζιγές), Ικάρντι

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Μαζραουί (78' Σαρ), Ντε Λιχτ, Κιμ, Ντέιβις, Κίμιχ, Λάιμερ, Κομάν (83' Τελ), Μουσιάλα, Σανέ, Κέιν (80' Τσούπο Μότινγκ).

ΙΝΤΕΡ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 2-1

Για τον 4ο όμιλο, η Ίντερ έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα νοκ άουτ παιχνίδια του Champions League, επικρατώντας 2-1 της Σάλτσμπουργκ. Με αυτή τη νίκη οι «νερατζούρι» ανέβηκαν στη κορυφή του τέταρτου ομίλου με 7 βαθμούς, ενώ η αυστριακή ομάδα είναι στη 3η θέση με 3 πόντους.

Στο 19' ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος σκόραρε μετά από ένα χρόνια, έβαλε μπροστά στο σκορ τους «νερατζούρι», όμως στο 57' ο Όσκαρ Γκλουχ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μάουριτς Κιάεργκαρντ και με καταπληκτικό σουτ από την άκρη της περιοχής έκανε το 1-1 για τους Αυστριακούς.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Τσαλχάνογλου στο 64' και οι Ιταλοί έφτασαν τους 7 βαθμούς μετά από 3 παιχνίδια, υποχρεώνοντας παράλληλα τους Αυστριακούς στην 2η ήττα.

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (65' Νταρμιάν), Φρατέζι, Τσαλχάνογλου (76' Ασλάνι), Μικίταριαν (46' Μπαρέλα), Αουγκούστο, Μαρτίνες (85' Κλάασεν), Σάντσες (65' Τουράμ)

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Σλάγκερ, Ντέντιτς, Σολέ, Πάβλοβιτς, Ούλμερ, Σούσιτς, Μπίντστρουπ (72' Κονατέ), Γκούρνα-Ντουάτ (85' Καπάλντο), Κιάεργκααρντ (72' Ντόργκελες), Γκλουκ (85' Αμάνκουα), Σίμιτς (72' Ράτκοβ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr