Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός 0-1: Kαθάρισε ο Σπόραρ! (vid)

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 - 21:26

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Τούμπα αφού κατάφερε να επικρατήσει με 0-1, βάζοντας βάσεις πρόκρισης. 

ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός 0-1: Kαθάρισε ο Σπόραρ! (vid)

Ένα γκολ έκρινε την πρώτη αναμέτρηση του ημιτελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Oι πράσινοι έσπασαν μια κατάρα που τους κυνηγούσε μέσα στη Τούμπα, αφού δεν είχαν κερδίσει τον δικέφαλο σε επίπεδο κυπέλλου εδώ και 10 αγώνες. Ο Φατίχ Τερίμ το κατάφερε και αυτό και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού στη σειρά των ημιτελικών.

Το ματς είχε ρυθμό και φάσεις αλλά έλειπε το γκολ. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε κάπως έτσι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0. Η επανάληψη ήταν πιο συναρπαστική και ουσιαστική.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Σπόραρ στο 53′ , ο οποίος εκτέλεσε τον Κοτάρσκι. Μετά από σέντρα του Κώτσιρα στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Μπερνάρ έπιασε την κεφαλιά, ο Κοτάρσκι απέκρουσε αλλά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα και από κοντά ο Σπόραρ σκόραρε!

Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση κάτι που οδήγησε σε διπλή αποβολή στο 80'. Τάισον και Μπακασέτας αποβλήθηκαν ύστερα από έντονη αψιμαχία, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς με 10 παίκτες.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο, Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Nτραγκόφσκι, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Αράο, Ρούμπεν, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Τσέριν, Παλάσιος, Σπόραρ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.