Ποδόσφαιρο

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Κλαμπ Μπριζ ο ΠΑΟΚ!

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 - 15:33

Με την Κλαμπ Μπριζ κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ στους «8» του Europa Conference League, ενώ ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε. Οι δύο ελληνικές ομάδες δεν θα βρεθούν αντιμέτωπες ούτε στα ημιτελικά και το μόνο σενάριο που μπορεί να φέρει ελληνικό «εμφύλιο», είναι στον τελικό της «OPAP Arena».

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Κλαμπ Μπριζ ο ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός με την Φενέρμπαχτσε θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ ο ΠΑΟΚ αρχικά θα κοντραριστεί με την Μπριζ στο Βέλγιο.

Στα ημιτελικά, ο νικητής του Λιλ - Άστον Βίλα θα παίξει με τον νικητή του Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε και ο νικητής του Φιορεντίνα - Πλζεν με τον νικητή του Μπριζ - ΠΑΟΚ.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Europa Conference League

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Αστον Βίλα – Λιλ

Βικτόρια Πλζεν – Φιορεντίνα

Οι διασταυρώσεις των ημιτελικών του Europa Conference League

Βικτόρια Πλζεν – Φιορεντίνα / Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Αστον Βίλα – Λιλ / Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.