Μπάσκετ

ACB: Δράση με τρία ματς

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 - 12:19

Με τρία εξ αναβολής παιχνίδια σήμερα στην Ισπανία και με ντέρμπι στην Μάλαγα!

ACB: Δράση με τρία ματς

ΜΑΛΑΓΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Εξ αναβολής παιχνίδι και ντέρμπι. Η Μάλαγα σε ανανέωση από πέρσι και καλή δουλειά και στόχος είναι η τετράδα. Ρολάρει μετά τη μέτρια αρχή και ανεβαίνει. Και έχει το μπαμ της χρονιάς στην Μαδρίτη με την Ρεάλ! Διέλυσε 88-65 εκτός την καλή Μούρθια (27-44ημ)! Παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα μείωσε το μπάτζετ αλλά το έχει στα 15εκ και πάλι και κράτησε τον κορμό της και άρχισε εντυπωσιακά στην Ευρωλίγκα που έχει την Μονακό εκτός και θα κάνει συντήρηση καθώς κάνει παντού κοιλιά. Εχει χάσει σε Μούρθια-Σαραγόσα και από Μανρέσα εντός εδώ. Δεν είχε ματς το ΠΣΚ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι καθώς είναι σαφως καλύτερη η Μπάρτσα αλλά σε όχι καλή κατάσταση και έχει και οτο μυαλό στην Μονακό. Σωστά στο 1.65 και -2. Τίποτα ή στα ειδικά Μάλαγα +8 ή 9 με 1.35-1.40.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΑΝΔΟΡΑ

Εξ αναβολής παιχνίδι και μικρό προβάδισμα στην έδρα. Η έμπειρη Σαραγόσα είχε κακές χρονιές τα τελευταία χρόνια καθώς δεν έχει και πολλά χρήματα. Πέρσι ήταν φονέας των γιγάντων εντός. Ρολάρει πλέον και έχει νικήσει τη Μπάρτσα μέσα. Μπαμ 64-70 στην Τενερίφη από -14ημ(41-27) και 4η σερί νίκη! Η Ανδόρα είναι μια έμπειρη μεσαία ομάδα που επανήλθε με την πρώτη στα μεγάλα σαλόνια. Σαρωτικές αλλαγές αλλά άρχισε καλά! Ομως έρχεται από κακές εμφανίσεις και έχει 8 συνεχόμενες ήττες και υπάρχει προβληματισμός μετά και τον διασυρμό με την Γκραν Κανάρια εντός με 77-98 (και στο 4-11).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κανονικά ντέρμπι αλλά η φόρμα δείχνει έδρα και έτσι σωστά στο 1.35 και -6. Αν και χαμηλά.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Εξ αναβολής παιχνίδι και εύκολα η Τενερίφη. Η Γρανάδα είναι μια έμπειρη μικρή ομάδα που πέρσι σώθηκε στο τέλος. Μικρό ρόστερ και φέτος χωρίς πολλά χρήματα και δύσκολα θα μείνει στην κατηγορία. Σε ανοδική πορεία πάντως και στο 5-10 κάνοντας δίκαια το μπαμ στην Βαλένθια με 75-81(35-37ημ)! Σε κρίση μάλλον η έμπειρη Τενερίφη που έχει στόχο κάθε χρόνο την τετράδα με την άμυνα και την καλή της έδρα. Κάνει πάλι κοιλιά και έχει βρεθεί χαμηλά με 7-8. Με σοκ εντός από +14ημ (41-27) με την Σαραγόσα με 64-70! Παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.40 και -5 η Τενερίφη που είναι καλύτερη αλλά όχι σε φόρμα. Σωστές οι τιμές πάντως και λογικά θα κερδίσει αλλά το χάντικαπ δεν αξίζει κάτι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr