Μπάσκετ

Κύπελλα παντού!

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 - 12:38

Το Φάιναλ Έιτ του κυπέλλου διεξάγεται στην Κρήτη και το Ηράκλειο με νοκ άουτ φυσικά παιχνίδια, παράλληλα συνεχίζονται τα φάιναλ έιτ σε Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία.

Κύπελλα παντού!

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΠΑΟ-ΑΕΚ 79-72

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 74-76

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 87-68

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 88-48

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ

Ημιτελικός νοκ άουτ Φάιναλ Έιτ στο Ηράκλειο της Κρήτης και φαβορί ο ΠΑΟ και ας κέρδισε για την λίγκα ο Άρης στο ΟΑΚΑ 70-73 προ 15 ημερών! Αλλο ματς τότε. Με στόχο τον τίτλο φυσικά ο Παναθηναϊκός που ανέβασε το μπάτζετ, πάει εξαιρετικά και στην Ευρωλίγκα αλλά κάνει μια κοιλιά Αγχώθηκε 79-72 να αποκλείσει την ΑΕΚ. Σε τρομερή κατάσταση ο Άρης με την άμυνα και πάει για τετράδα στη λίγκα. Πρόβλημα στο σκορ όμως αλλά δεμένη ομάδα και με εξαιρετική ψυχολογία καθώς συνεχίζει στο Γιούροκαπ. Από -15 στο 35' απέκλεισε τον ΠΑΟΚ με 74-76!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -15 ο ΠΑΟ. Δεν είναι λάθος, αλλά δεν αξίζει κάτι καθώς ο Άρης είναι μαχητικός και ο ΠΑΟ δεν παίζει καλά.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ημιτελικός νοκ άουτ Φάιναλ Έιτ στο Ηράκλειο της Κρήτης και φαβορί ο Ολυμπιακός φυσικά. Ο νταμπλούχος και φιναλίστ της Ευρωλίγκα Ολυμπιακός έχει τρομερή άμυνα. Κόβει ξένους εδώ και εκτός είναι ο Μιλουτίνοφ. Εκτός και Γκος σήμερα. Τρομερή άμυνα. Απέκλεισε άνετα 87-68 το Περιστέρι. Εντυπωσιάζει φέτος ο Προμηθέας και ας μην έχει τόσο ακριβό μπάτζετ όπως παλαιότερα. Σκοράρει πολύ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πάει καλά. Ανετα 88-48 τον Πανιώνιο της Α2.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -15 σωστά ο Ολυμπιακός αλλά οριακό καθώς ο Προμηθέας σκοράρει και οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν και συντήρηση για τον τελικό.

ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ

Το Φάιναλ Έιτ του κυπέλλου διεξάγεται στην Μάλαγα με νοκ άουτ φυσικά παιχνίδια.

ΦΑΙΝΑΛ ΕΙΤ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΡΕΑΛ-ΜΟΥΡΘΙΑ 84-79

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 81-89

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΡΕΣΑ 102-91

ΜΑΛΑΓΑ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ 83-91

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΡΕΑΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΡΕΑΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Νοκ άουτ παιχνίδι του Φάιναλ Έιτ στην Μάλαγα και στα ημιτελικά και φαβορί καθαρά η Ρεάλ. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ φαβορί και για τον τίτλο. Πολύ γεμάτη ομάδα και με τρομερό μπάσκετ και είναι πρώτη παντού. Πάντως κάνει μια κοιλιά και αγχώθηκε 84-79 με την Μούρθια εδώ. Η Βαλένθια είναι στις κλασικές ομάδες τετράδας. Με διακυμάνσεις και δυνατή άμυνα φέτος έχοντας αλλάξει στιλ. Κάνει μια κοιλιά πάντως με κούραση και απουσίες και απέκλεισε 81-89 την Γκραν Κανάρια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.30 και -7 η Ρεάλ και προς άσο απλά καθώς δεν είναι σε φόρμα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Νοκ άουτ παιχνίδι του Φάιναλ Έιτ στην Μάλαγα και στα ημιτελικά και φαβορί καθαρά η Μπάρτσα. Η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα μείωσε το μπάτζετ αλλά το έχει στα 15εκ και πάλι και κράτησε τον κορμό της. Κάνει μια κοιλιά και όχι και τόσο εύκολα 102-91 την Μανρέσα. Συνήλθε μετά την κρίση η έμπειρη Τενερίφη που έχει στόχο κάθε χρόνο την τετράδα με την άμυνα και την καλή της έδρα. Σε φόρμα και απέκλεισε την οικοδέσποινα Μάλαγα με 83-91.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπάρτσα φαβορί και στο -6. Αλλά δεν αξίζει καθώς δεν είναι καλά και θα παλέψει η Τενερίφη.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΤΑΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ

Το Φάιναλ Έιτ του κυπέλλου διεξάγεται στο Τορίνο με νοκ άουτ φυσικά παιχνίδια.

ΦΑΙΝΑΛ ΕΙΤ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΙΛΑΝΟ-ΤΡΕΝΤΟ 80-57

ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΠΙΣΤΟΙΑ 86-71

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ-ΕΜΙΛΙΑ 72-81

ΜΠΡΕΣΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ 74-80

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΙΛΑΝΟ-ΒΕΝΕΤΣΙΑ

ΕΜΙΛΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ

ΜΙΛΑΝΟ-ΒΕΝΕΤΣΙΑ

Νοκ άουτ παιχνίδι του Φάιναλ Έιτ στο Τορίνο και στα ημιτελικά και φαβορί σαφώς το Μιλάνο

Στις έμπειρες μεσαίες ομάδες η Βενέτσια με στόχο κάθε χρόνο την τετράδα. Ενισχυμένη φέτος και εντυπωσιάζει καθώς έκανε το μπαμ στην Μπολόνια στη λίγκα αν και δεν παίζει και τόσο καλά. Απέκλεισε εύκολα 86-71 τη μικρή Πιστόια στο β΄ μέρος (36-37ημ). Το πανάκριβο Μιλάνο με προβληματίζει και έχει πολλά σοκ! Στην Ευρωλίγκα μικρή βελτίωση! Πλήρες πάντως πια. Με περίπατο και 80-57 απέκλεισε την μικρή Τρέντο

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.30 και -7 το Μιλάνο. Σωστά. Οριακό.

ΕΜΙΛΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ

Νοκ άουτ παιχνίδι του Φάιναλ Έιτ στο Τορίνο και στα ημιτελικά και φαβορί μάλλον λίγο η Νάπολι.

Η έμπειρη μεσαία Εμίλια του Πρίφτη εντυπωσιάζει καθώς παρουσιάζει ένα πολύ καλό μπάσκετ και με εξαιρετική άμυνα. Και παραμένει ψηλά στην 5η θέση έχοντας το μπαμ με την πανίσχυρη Βίρτους μέσα στη λίγκα και την απέκλεισε με 81-72 κάνοντας το μπαμ! Αλλη ομάδα φέτος η Νάπολι που έκανε και μια κοιλιά μετά την τρομερή της αρχή που εντυπωσιάζει καθώς σώθηκε πέρσι δύσκολα, αλλά είναι πολύ ενισχυμένη και θέλει και πλέι οφ. Και εδώ σε φόρμα και απέκλεισε 80-74 την κυπελλούχο Μπρέσια έχοντας και 15π!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στα ίσα σωστά. Ελκυστικό το 1.90 της Νάπολι πάντως.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ

Νοκ άουτ ημιτελικός στο Φάιναλ Φορ του γερμανικού κυπέλλου που διεξάγεται στο Μόναχο και έχει απόλυτο φαβορί την Μπάγερν που είναι στην έδρα της. Και λογικά άνετα ,10π και πάνω. Η Μπάμπεργκ δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που ξέραμε καθώς εδώ και μερικά χρόνια έχει ρίξει το μπάτζετ της. Στο 8-13 και 98-83 την ουραγό Χαιλδεμβέργη εντός στο β΄ μέρος. Η Μπάγερν που θέλει να πάρει τον τίτλο, είναι ένα τεράστιο brand από το ποδόσφαιρο και φέτος έφερε στο πάγκο τον μεγάλο Λάσο και τον ΝΒΑερ Ιμπάκα. Στις 11 συνεχόμενες και 89-80 την πρώτη Χέμνιτζ εντός από -15!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -17 η Μπάγερν. Δεν αξίζει κάτι για ημιτελικό όμως αν και όχι λάθος

ΑΛΜΠΑ-ΟΥΛΜ

Νοκ άουτ ημιτελικός στο Φάιναλ Φορ του γερμανικού κυπέλλου που διεξάγεται στο Μόναχο και έχει φαβορί απλά την Άλμπα. Η Άλμπα της Ευρωλίγκα πέρσι έχασε τον τίτλο από την Ουλμ! Αρχισε με απουσίες και βρέθηκε σε κρίση χάνοντας και με 30π από την Μιτελντόιτσερ! Αλλά ρολάρει και 108-85 την ουραγό Γκέτιγκεν εντός. Η Ουλμ είναι η πρωταθλήτρια αν και δεν είναι μεγάλο όνομα! Στόχος αρχικά η τετράδα φέτος και έχει κερδίσει την Άλμπα εντός. Ομάδα του όβερ. Με σημάδια κόπωσης και 4 ήττες στα 6 τελευταία. Ανετα 83-70 το Αμβούργο μέσα. Καλύτερη εκτός! Πάει καλά στο Γιούροκαπ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.50 και -5 η Αλμπα και είναι φαβορί. Κρατάμε την νίκη

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ

Το γερμανικό κύπελλο είναι με το σύστημα του Φάιναλ Φορ και διεξάγεται στο Μόναχο την έδρα της Μπάγερν

ΓΑΛΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ

Το Φάιναλ Έιτ του κυπέλλου διεξάγεται στο Σεντ Ετιέν με νοκ άουτ φυσικά παιχνίδια.

ΦΑΙΝΑΛ ΕΙΤ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΑΝΣΙ 109-79

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ-ΝΑΝΤΕΡ 78-82

ΜΟΝΑΚΟ-ΛΕ ΜΑΝ 94-81

ΠΑΡΙ-ΣΕΝ ΚΟΥΕΝΤΙΝ 71-67

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΑΝΤΕΡ

Νοκ άουτ παιχνίδι του Φάιναλ Έιτ στο Σεντ Ετιέν και στα ημιτελικά και φαβορί φυσικά η Μπουργκ αν και θα παλέψει η Ναντέρ. Η Μπουργκ είναι στις έμπειρες ομάδες του μεσαίου χώρου που βάζει λεφτά. Πάει πολύ καλά στην λίγκα. Στο Γιούροκαπ 1η με τρομερή πορεία. Και εδώ 109-79 την Νανσί! Η Ναντέρ είναι μια κλασική μεσαία ομάδα με στόχο τα πλέι οφ. Εχει το μπαμ με Βιλερμπάν εντός και είναι ψηλά στην βαθμολογία στη λίγκα με 15-8 και τρομερή έδρα με 11-1 στη λίγκα. Απέκλεισε την Βιλερμπάν με 78-82 κάνοντας το μπαμ!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.39 και -6 σωστά αλλά τίποτα.

ΜΟΝΑΚΟ-ΠΑΡΙ

Νοκ άουτ παιχνίδι του Φάιναλ Έιτ στο Σεντ Ετιέν και στα ημιτελικά και φαβορί φυσικά η Μονακό αλλά θα παλέψει η Παρί. Η πρωταθλήτρια Μονακό με στόχο τον τίτλο και φέτος αλλά και στην Ευρωλίγκα που πάει πάρα πολύ καλά με 5 σερί νίκες και στην λίγκα άνετα στην 1η θέση με 21-2. Για το κλασικό κύπελλο την Τρίτη απέκλεισε 92-82 στο ντέρμπι εντός την Βιλερμπάν. Εδώ 94-81 την Λε Μαν. Η Παρί είναι μια ιστορική ομάδα που φέτος είναι ενισχυμένη και με στόχο τα πλέι οφ και την τετράδα! Ομάδα του όβερ. Και στο Γιούροκαπ 1η και θέλει τον τίτλο εδώ Δύσκολα 71-67 την Κουεντίν εδώ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.39 και -6 σωστά η Μονακό αλλά τίποτα. Αν βάλουμε κάτι πάντως στον άσο και βασικά η νίκη.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr