Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Ζυρίχη-Χαρτς, «φαγωμένο» φαβορί

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 10:59

Η χωρίς νίκη εντός συνόρων πρωταθλήτρια Ελβετίας «ξεσπιτώνεται» για την αναμέτρηση με την Χαρτς και «προσπερνάμε» τον «φτηνό» άσο, επιλέγοντας ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Europa League: Ζυρίχη-Χαρτς, «φαγωμένο» φαβορί

Πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ Europa League.
Όποια ομάδα προκριθεί συνεχίζει στους ομίλους, ενώ όποια αποκλειστεί συνεχίζει στους ομίλους του Conference League.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.

Ζυρίχη

Η Ζυρίχη άφησε πίσω τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (Καραμπάγκ) και με δύο νίκες ξεπέρασε χωρίς δυσκολίες το εμπόδιο της Λίνφιλντ στον 3ο προκριματικό. Με αρκετές μεταπτώσεις πάντως η απόδοση της φέτος, αδυνατεί να βρει ρυθμό ιδίως στις εντός συνόρων αναμετρήσεις. Την Κυριακή… ίδρωσε για να σώσει τον βαθμό στο 1-1 με την Βίντερτουρ και ακόμα… περιμένει το πρώτο τρίποντο στο φετινο πρωτάθλημα Ελβετίας.

Αγωνία για Τόσιν
Η ετοιμότητα του συνήθως βασικού επιθετικού Τόσιν είναι το μοναδικό προβλημα για τον Φράνκο Φόντα που ακόμα δεν έχει καταλήξει σε σταθερό «κορμό» και… πειραματίζεται σε αρκετές θέσεις. Η αναμέτρηση δεν διεξάγεται στην φυσική της έδρα λόγω… συναυλίας αλλά στο Σεν Γκάλεν.

Χαρτς

Μπορεί να μην κατάφερε να αναστατώσει το δίπολο Σέλτικ και Ρέιντζερς, αλλά η Χάρτς είχε μια θετική χρονιά πέρυσι, κατέκτησε την 3η θέση και επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από έξι χρόνια. Ξεκινά και φέτος με υψηλού στόχους, με θετικό μπάσιμο στη νέα σεζόν. Στο τελευταίο ματς επικράτησε εύκολα της Νταντί Γιουνάιτεντ (4-1) και συνεχίζει αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές.

Πανέτοιμη
Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος επέστρεψαν από τραυματισμούς οι Κίνγκσλεϊ (α) και Γκίνελι (ε.). Σταθερά εκτός ο μέσος Μπάνγκιμιν, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι ο αμυντικός Χάλκετ που αντιμετώπισε μικροπρόβλημα τραυματισμού μετά το ματς με τη Νταντί Γιουναιτεντ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.8 3.55 3.65 1.94 1.67 1.34 2.72 1.62 2.02 1.24 1.22 1.81
Ζυρίχη - Χαρτς / Εκτίμηση

Υπερβολικός κρίνεται ο άσος για μια ομάδα που δεν θα αγωνιστεί στην φυσική της έδρα ενώ ακόμα… περιμένει το πρώτο τρίποντο εντός συνόρων. Θα προτιμήσουμε το αμφίτερμα που προσφέρεται πάντως σε «διαβασμένη» τιμή (1.75).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr