Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Champions League: Ερυθρός Αστέρας-Μακάμπι Χάιφα, «μάχη» υπομονής!

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 11:12

Sold out στο «Ράικο Μίτιτς» και το τεράστιο διακύβευμα της ρεβάνς, μας… στρέφει σε ποντάρισμα υπομονής στο πρώτο 45λεπτο.

Πλέι οφ Champions League: Ερυθρός Αστέρας-Μακάμπι Χάιφα, «μάχη» υπομονής!

Ρεβάνς των πλέι οφ Champions League
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης του Αστέρα με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Πρώτος αγώνα: Μακάμπι Χάιφα - Ερυθρός Αστέρας 3-2
22:00, Cosmote Sport 8 HD

Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρα δεν... μάσησε από το σχετικά γρήγορο γκολ της Μακάμπι Χάιφα, έφτασε στην προσωρινή ανατροπή, αλλά έχασε τη συνοχή του στην άμυνα κατά το 2ο ημίχρονο και έχασε με νέο γύρισμα του σκορ. Η οριακή ήττα (πρώτη σε όλες τις διοργανώσεις μετά από επτά κολλητές νίκς) δεν αποτρέπει τους παίκτες του Ντέγιαν Στάνκοβιτς να πιστεύουν βάσιμα στην πρόκριση, κατάμεστο το «Ράικο Μίτιτς», καθώς ανακοινώθηκε sold out. Δεν είχε υποχρεώσεις για τη λίγκα της Σερβίας, όπου προελαύνει, είχε τη δυνατότητα να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πανέτοιμος

Γνωστές και χωρίς να επηρεάζουν κρίνονται οι απουσίες των Πανκόφ (α.), Φάλκο (μ.), Μπογκντάνοβιτς (α.), Κρίστιτσιτς (μ.), ερωτηματικό συνοδεύει την ετοιμότητα του Παβκόφ (ε. 2/1, 4/5).

Πιθανή σύνθεση: Μπόργιαν – Εράκοβιτς, Μιλούνοβιτς, Ντράγκοβιτς, Ρόντιτς – Κάνγκα, Σανόγκο – Μπουκάρι, Κατάι, Ιβανιτς – Πέσιτς

Μακάμπι Χάιφα

Η Μακάμπι Χάιφα έκανε ιδανικό ξεκίνημα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και παρά το ότι υπέστη την ανατροπή, κατάφερε να το γυρίσει και πάλι, για να πάρει την οριακή νίκη επιδεικνύοντας σε ένα ακόμα ματς επιθετικές αρετές. Συγκρατημένη αισιοδοξία για την ομάδα του Μπαχάρ Μπαράκ, επιθετικά διαθέτει πολλές και καλές λύσεις, υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες ότι μπορεί να βρει γκολ ώστε να διευκολύνει το έργο της. Το πρωτάθλημα αρχίζει την Κυριακή, οπότε και υποδέχεται τη Μακάμπι Νετάνια (η αγωνιστική ετοιμότητα προέρχεται μόνο από τα ευρωπαϊκά ματς).

Αγωνία για Πιερό

Εκτός σε σταθερή βάση οι Τζαμπέρ (μ.), Μέιρ (μ.), αγώνα δρόμου δίνει ο εντυπωσιακός επιθετικός Πιερό (5/5), ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το πρώτο ματς (μυϊκό πρόβλημα).

Πιθανή σύνθεση: Κοέν – Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ – Χαζίζα, Αμπού Φανί, Λαβί, Μοχάμεντ Άλι, Κορνού – Σερί, Πιερό

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.54 4.15 4.5 2.47 1.41 1.55 2.15 1.48 2.3 1.15 1.16 2.15
Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Χάιφα / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και θα θέλαμε πιο ισορροπημένο το σετ, καθώς η Μακάμπι δεν "κρύβεται" και ψάχνει το γκολ και στα εκτός έδρας ματς. Το διακύβευμα είναι τεράστιο, περιμένουμε λιγότερα ρίσκα αυτή την φορά και ποντάρουμε σε ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (2.00).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr